19

Komentari (19)

Exaliburn
Kako gotivan lik jedan je Brko!!!!
Sanin_Mostar
Ne peri se brko vise
juve10
Obrij ih jaro života ti
GAZIJASAISTOKA_
Samo ne skripi na poziciji SUDIJE...
Lafac
Ajd objasni pametni. Lupaš gluposti oko sudjenja a vec godinama je Zeljo ostecen u svakoj sezoni.Evo reci ti nama svima ovdje 1 spornu situaciju ove sezone u 19 kola koje su odigrali u sezoni a ja ću tebi najmanje 5 kardinalnih grešaka sudija u korist Sarajeva.
pjanke.sa
@Lafac ne rise svega ti. Od 3 titule 2 ste na sudije dobili. Ali hajde ti si pravi mitomanijak i ti svoje pa svoje
Lafac
Afera punac? Da slažem se .
BosnianKingdom
Dvije titule za stolom niko u svijetu nema osim Torpeda
Denchi
Zalaganje trazi od igraca bez plate i kojima isticu ugovori na ljeto....impresivan komad budaletine, pa noge cuvaju na prijateljskim sta li ce tek u takmicarskoj ahahahahahaha
BosnianKingdom
Amar Osim zvani pencilin za koronase, tjst šišmiše iz Vijetnama
GiS
Dobar vam je taj pencilin, kasnite nam samo 9 bodova, nista strasno !
Uranija
@GiS nema to veze, to što je -9 u mitomana, to ti se ne pika...to što škripi na sve strane, što se dužno i što su dopustili nekakvoj ‘ugladjenoj’ seoskoj varalici sa adresom u Londonu da im priča bajke...sve to nema veze...zato i jesu mitomani
VenamaHrabrih
@BosnianKingdom. Prvo, nije pencilin nego penicilin. Drugo, korona se ne liječi penicilinom nego doksiciklinom, ili vibramicinom. Znam da su ti ovo teške riječi, nezgodne za savladati. Treće, ali ne i najmanje bitno, modni guru ne voli slaninu ni puru, nema curu itd. itd.
starigrad
Hahahahahahahahaha
pjanke.sa
@VenamaHrabrih i navija za Borac. Novi prijateljski klub
ryan.giggs
Sve vrti oko broja devet...
juve10
Hahah, dobar si
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.