Amer Gojak pozitivan na koronavirus?

Nije u konkurenciji za meč protiv Intera

Amer Gojak pozitivan na koronavirus?

E. Čaušević

Fudbaleri Torina trenutno igraju u gostima protiv Intera utakmicu osmog kola Serije A.

Nakon prvog poluvremena Torino vodi sa 1:0 što je iznenađenje za sve s obzirom da su "pokošeni" koronavirusom. Gosti su do gola stigli u drugoj minuti nadoknade prvog dijela, a gol je postigao Simone Zaza.

No, ono što je zanimljivo jeste da bh. reprezentativac Amer Gojak nije u konkurenciji za ovu utakmicu. Zbog toga su mediji na Apeninima objavili da je bh. reprezentativac pozitivan na koronavirus, te da zbog toga nije u konkurenciji za meč.

U Torino ima nekoliko zaraženih igrača, a pozitivan je i trener ovog tima Marco Giampaolo. Također, protiv Intera u konkurenciji nisu Lukić, Ujkani i Vojvoda i kako piše Toro.it i oni su trenutno u izolaciji.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Jučer je Torino saopštio da je još jedan igrač koji se vratio s reprezentativnog okupljanja pozitivan na koronavirus, ali nisu objavili o kome je riječ. No, kako stvari stoje u pitanju je upravo Gojak.

Top Komentari

Famoza
Rekli su da su se pozitivni vratili iz reprezentacija, 100% Gojak
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi