5

Komentari (5)

Zax
Decko je propo nazalost,Dinamo ga se zeli rjesiti po svaku cjenu ali nemogu nece ga niko.Bio je pozajmljen Torinu sa pravom otkupa za1,5 mi ni to nije proslo.Plafon ovog igraca je Slovenska il Madjarska liga
King_Kenny
...nece ga niko,pa Torino za njega nije htio dati ni 1,5 miliona da otkupe ugovor...to je na danasnjem trzistu igraca smijesna cifra,neki igraci te pare zaradjuju za par dana...to dovoljno pokazuje o kakvom panju se radi...nema on sta traziti u Championshipu,to je liga koja je medju 7-8 najjacih iako je drugi rang...on je samo za Madjarske ili neke ekipice sa dna tabele u Turskoj.
irnes4
Championship je odma iza eng, spa ,ita i njem
GuiliDamou
Amer đe god da ode daj Bože da će igrati! Već duže vrijeme shvata fudbal samo kao način da sebe i svoju familiju opskrbi lovom, a ne na način da u njemu uživa, vrati nešto klubu koji ga plaća a da ne kažem vrati nešto onima koji ga gledaju, dal na tribini ili pored malih ekrana.
Realist
Napokon, odlazi vise.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.