Amra Džeko fotografijom iz Los Angelesa oduševila navijače Intera

Podrška za supruga

Amra Džeko fotografijom iz Los Angelesa oduševila navijače Intera

Endin Čaušević

Najbolji bh. fudbaler Edin Džeko debitovao je večeras u dresu svog novog kluba Intera.

Inter je večeras na Meazzi pobijedio Genou sa 4:0, a Džeko je pokazao da će biti veliko pojačanje jer je već u debiju postigao pogodak i upisao jednu asistenciju.

Džeko je prije nekoliko sedmica nakon šest sezona odlučio da je vrijeme da napusti Romu, te je odlučio da će karijeru nastaviti u dresu Intera.

Iako ima već 35 godina Džeko je još jednom pokazao da je u odličnoj fizičkoj formi, te da će sigurno biti veliko pojačanje za aktuelnog prvaka Italije u novoj sezoni.

Navijače Intera oduševila je i Džekina supruga Amra koja je objavila fotografiju na Instagramu.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Amra se trenutno nalazi u Los Angelesu gdje je nekada živjela i radila, a odlučila je da se fotografiše u Džekinom novom dresu, te objavi fotografiju na Instagramu što je oduševilo navijače ovog kluba.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Kapak
Ima li dres Srbije gdje
3 8
JuventinoBK
Ova ope osla u la peodavat tijelo. Fuj
2 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi