Amra Džeko fotografijom digla Tursku na noge, a komentari pljušte na sve strane

Supruga bh. dijamanta

Amra Džeko fotografijom digla Tursku na noge, a komentari pljušte na sve strane

Midhat Šljivak

Edin Džeko s porodicom život nastavlja u Istanbulu. Legendarni bh. napadač potpisao je ugovor s Fenerbahčeom, a njegova supruga Amra odlučila je na godišnjem odmoru zablistati u dresu ovog istanbulskog velikana i dobila je brojne komplimente zbog svog izgleda.

Edin Džeko karijeru nastavlja u Fenerbahčeu. Bh. dijamant je potpisao dvogodišnji ugovor s istanbulskim velikanom kojeg je odabrao zbog porodice.

A njegova supruga Amra odlučila je dodatno podići atmosferu među navijačima Fenerbahčea. Ona je na godišnjem odmoru u Beleku pozirala u dresu Fenera i izazvala je brojne komentare.

"Boje", napisala je kratko Amra aludirajući da Fenerbahče i Bosna i Hercegovina imaju iste plavo-žuute boje.

Oglasi

Naravno, Turci su ostavili brojne komentare. Poželili su joj dobrodošlicu u porodicu Fenerbahče, a i njene prijateljice su oduševljene izgledom ove 38-godišnjakinje.

Podsjetimo, Amra i Edin imaju četvero djece, a ona ima i kćerku Sofiju iz prve veze.

Milioni nisu bitni već sreća supruge Amre i djece

Edin Džeko potpisao je dvogodišnji ugovor s Fenerbahčeom koji će mu donijeti 10 miliona eura.

Imao je kapiten fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine mnogo bolju ponudu iz Saudijske Arabije. Ponuda je bila 30 miliona eura, ali Džeko ju je odlučio odbiti.

Razlog je porodica. Edin i supruga Amra smatraju da se djeca ne bi baš najbolje uklopila u život u Saudijskoj Arabiji, te da je Istanbul mnogo bolje okruženje u kojem će odrastati.

Također, Amra je zaljubljena u ovaj grad. Na kraju je ljubav prema Istanbulu presudila ispred novca i Džeko s porodicom počinje novi život u ovom gradu.

Oglasi