Ancelotti: Da me brinula njegova brzina onda bih doveo Usaina Bolta, a ne njega

Italijanski stručnjak u svom stilu

Ancelotti: Da me brinula njegova brzina onda bih doveo Usaina Bolta, a ne njega

E. Čaušević

Everton je danas na gostovanju pobijedio Tottenham sa 1:0 u prvom kolu nove sezone Premiershipa.

Everton je odlično otvorio novu sezonu i došao do tri boda na teškom gostovanju u Londonu. Ekipa Carla Ancelottija pokazala je da će ove sezone biti itekakva prijetnja za favorite, te su uložili ogroman novac u transfere protekli period.

Ovog ljeta Everton je doveo nekoliko zvučnih pojačanja, a sigurno da se tu najviše ističe James Rodriguez koji je stigao iz Real Madrida.

James je danas debitovao u pobjedi Evertona, ali je jasno da će mu biti potrebno vrijeme da se navikne na Premiership. Jedan od novinara pitao je Ancelottija nakon meča da li je zabrinut zbog fizičkog stanja Jamesa, a on mu je dao sjajan odgovor.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Da li me brine da li će se James naviknuti na brzinu Premiershipa? Ne. Da sam zabrinut oko toga onda bih doveo Usaina Bolta, a ne njega", poručio je Ancelotti.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi