Ancelotti odbio Italijane, Hrvate, Saudijce: Trenutno me zanima klupski fudbal
Italijanski stručnjak je bez posla od otkaza na klupi Bayerna iz Minhena

Italijan se oglasio

Ancelotti odbio Italijane, Hrvate, Saudijce: Trenutno me zanima klupski fudbal

Italijanski trener Carlo Ancelotti poručio je da ga trenutno zanima samo klupski fudbal. 

Ancelotti je bez posla od otkaza kojeg je dobio na klupi Bayerna poslije teškog poraza u gostima od PSG-a (3:0), a inostrani mediji su ga većinom u posljednje vrijeme povezivali sa reprezentativnim angažmanom.

Italija, Hrvatska i Saudijska Arabija bile su reprezentacije s kojima se povezivao Italijan, ali on je poručio da ga trenutno zanima samo klupski fudbal.

"Kao što sam ranije već rekao, moje želje su trenutno klupski fudbal. Ne odbacujem ideju da ću u budućnosti raditi u nekoj od reprezentacija. Ono što sigurno mogu reći je da do kraja ove sezone neću imati posao", rekao je Ancelotti za Mediaset Premium.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Dodajmo da se Ancelotti povezivao i sa trenerskom stolicom Milana, ali obzirom da je na to mjesto prije nekoliko dana sjeo Genaro Gattuso, jasno je da ni od toga neće biti ništa u narednom periodu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi