Andre Villas-Boas sutra u avionu za Italiju, čeka ga zanimljiv angažman

Preuzima Lazio?

Andre Villas-Boas sutra u avionu za Italiju, čeka ga zanimljiv angažman

E. Škorić

Andre Villas-Boas, bivši trener Marseillea, navodno je na pragu da preuzme ekipu Lazija.

Villas-Boas sura leti u Rim kako bi se sastao s čelnicima Lazija i smatra se glavnim favoritom za posao na Olimpicu, nakon što je dosadašnji trener Simeone Inzaghi odlučio da pređe u Inter.

Prema novinama Il Tempo i LaLazioSiamoNoi, Portugalac je rezervisao svoj let za Rim i tamo će se sastati s prvim čovjekom Lazija Claudijom Lotitom.

Osim Portugalca, Lazio se povezuje i sa Dejanom Stankovićem, Sinišom Mihajlovićem i Mauriziom Sarrijem.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Villas-Boas je prethodno trenirao Porto, Chelsea, Tottenham, Zenit i do nedavno Marseille u Franuskoj. Dao je otkaz u februaru ove godine jer se žalio da je klub bez njegove želje doveo Oliviera Ntchama.

Bit će zanimljivo ako AVB preuzme Laizo, pošto gradski rival Roma na klupi ima drugog Portugalca Josea Mourinha, ali i Tiaga Pintu za direktora.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti