Lazio se oglasio jednom rečenicom: Inzaghi im zabio nož u leđa u zadnji trenutak

Trebao potpisati novi ugovor, pa se predomislio

Lazio se oglasio jednom rečenicom: Inzaghi im zabio nož u leđa u zadnji trenutak

E. Čaušević

Italijanski stručnjak Simone Inzaghi svoju trenersku karijeru će nastaviti na klupi Intera.

Inzaghi je prethodnih pet sezona vodio Lazio u kojem je i počeo svoju trenersku karijeru. Ugovor mu je isticao na kraju ove sezone, ali svi su očekivali da će ga produžiti.

Međutim, sve to se promijenilo kada je jučer neočekivano Inter saopštio da Antonio Conte više nije trener ovog kluba.

Danas su se pojavile špekulacije da je Inter kontaktirao upravo Inzaghija i da su mu ponudili da preuzme ekipu aktuelnog prvaka Italije.

Večeras je objavljeno da su Inter i Inzaghi sve dogovorili i da se čeka samo zvanična potvrda kluba s Meazze.

Prije nekoliko trenutaka oglasio se i Lazio koji je potvrdio da Inzaghi neće potpisati novi ugovor i da će napustiti Lazio.

Oglasi

Inzaghi i Lazio su bili dogovorili nastavak saradnje i trebalo je samo da se potpiše ugovor, ali se to neće desiti. Iz rimskog kluba su u jednoj rečenici potvrdili da odlazi i jasno je da nisu sretni zbog toga.

"Poštujemo što se Inzaghi predomislio oko ostanka u klubu i njegovo ime će uvijek biti dio Lazija", poručili su s Olimpica.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Pojedini mediji na Apeninima objavili su da je Inzaghi u narednim danima trebao da potpiše novi ugovor, ali da je onda danas javio čelnicima Lazija kako se predomislio što je za njih bio veliki šok.

Lazio sada neočekivano mora u potragu za novim trenerom i bit će zanimljivo vidjeti ko će predvoditi ovaj klub u narednoj sezoni.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mirsad1705
Inzagi, smolo, podlac, a pamtimo ga takvog i kao igrača, vječito neka gluma, prenemaganja, pretvaranja i iznuđivanje sumnjivih penala, vječito visio u ofsajdu, tad nije bilo VAR-a, pa je mogao često i da umakne pažnji sudija i da postigne sumnjive golove. Kakva bešika zaljuja, takva lopata zagrne!
0 9
AmarSahin
Inter i zvanično propada ako im Inzaghi postane novi trener.
3 7

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi