Iniesta objavio aktuelnu fotografiju i šokirao fanove: "Čovječe, ti si baš ostario"

Bivši veznjak Barcelone

Iniesta objavio aktuelnu fotografiju i šokirao fanove: "Čovječe, ti si baš ostario"

E. Škorić

Andres Iniesta ulazi u pozne igračke godine, a trenutno nastupa u Japanu.

Bivši veznjak Barcelone i dalje ima magiju u nogama, a to najviše primijete ljubitelji nogometa u dalekom Japanu.

No, osim izuzetnih nogometnih sposobnosti, primijećeno je da je Iniesta "ostario preko noći".

Nakon što je objavio jednu fotografiju u dresu Vissel Kobea, mnogi navijači Barcelone zasuli su ga komentarima da li je moguće da je tako ostario.

"Čovječe, pa ti si baš ostario", bio je jedan u nizu takvih komentara pomalo zabrinutih fanova ovog lucidnog veziste koji nas je uveseljavalo svojim potezima dok je nosio dres Barcelone u njenoj najsvjetlijoj povijesti.

Iniesta ima ugovor do 2024. godine, iako je već sada u 38. godini ne planira tako lako odustati od onoga što najviše voli.

Vjeruje se da će poput bivšeg saigrača i velikog prijatelja Xavija krenuti u trenersku karijeru nakon što okači kopačke o klin.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

aladd0n
modric ko djecak naspram ovog precjenjenog panja
3 10
Klicko
Propo ko žeton
0 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi