U Hrvatskoj dogovoren veliki posao: Milion eura i put u daleki Meksiko!

Rijeka prodala Vukčevića

U Hrvatskoj dogovoren veliki posao: Milion eura i put u daleki Meksiko!

E. Ganibegović

Prijelazni rok u nekim zemljama još uvijek nije zatvoren. Jedna od tih zemalja je Meksiko, gdje se klubovi još uvijek pojačavaju, a sada su jednog igrača doveli iz Hrvatske.

Jedan zanimljiv transfer je ozvaničen. Reprezentativac Crne Gore, Andrija Vukčević, karijeru nastavlja u Meksiku.

Rijeka i meksički Juarez su sklopili posao vrijedan milion eura, a Crnogorac je ugovor potpisao na tri godine, do ljeta 2026. godine.

Radi se o igraču koji je ponikao u Budućnosti iz Podgorice, bio u Sevilli Atletico, San Fernandu, Spartaku i Beverenu prije dolaska u Rijeku u februaru 2021. godine.

Za reprezentaciju Crne Gore je upisao pet nastupa, a igrao je svih 90 minuta i na posljednjoj utakmici koju je Crna Gora pobijedila protiv Bugarske u kvalifikacijama za EURO.

Oglasi

Rijeka je sigurno zadovoljna urađenim poslom, a ponuda za njihove igrače još uvijek ima. 

Niko Janković je ključni igrač Rijeke još od dolaska na posudbu kada je napustio Zrinjski, te za njega ponuda ne nedostaje.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Prema saznanjima SportSport.ba portala, ima dvije finansijski ponude iz istočnih zemalja, no nikakva odluka još nije donesena.

Podsjetimo, on je ljetos raskinuo ugovor s GNK Dinamo Zagreb i potpisao trogodišnji za Rijeku. 

Top Komentari

pero98
Sretno.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi