Yarmolenko: Iskreno nismo igrali dobro da pobijedimo, Bosna je dobar tim

Ofanzivac Ukrajinaca nakon remija

Yarmolenko: Iskreno nismo igrali dobro da pobijedimo, Bosna je dobar tim

A. Čaušević

Ukrajina i Bosna i Hercegovina su u dobrom i neizvjesnom meču odigrali 1:1. 

Ukrajinici su vodili golom Andriya Yarmolenka iz prvog poluvremena, dok je zaslužen bod našoj reprezentaciji u nastavku donio Anel Ahmedhodžić.

Strijelac jedinog gola za domaćine poslije utakmice je bio potpuno iskren i realan u svojoj izjavi.

"Teška utakmica, nezadovljan sam rezultatom. Iskreno nismo igrali dovoljno da pobijedimo. Sve će biti odlučeno na meču u Bosni", rekao je ofanzivac West Hama te dodao:

"Tamo trebamo uzeti tri boda. Bosna ima dobar tim i remi je ono za šta su igrala oba tima. Naravno da smo uznemireni jer nije bilo željenog rezultata."

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Ukrajina je ostala druga u grupi D sa devet bodova, ali do kraja kvalifikacija ima samo gostovanje na Bilinom polju, dok će Bosna i Hercegovina sa sedam bodova odigrati još dvije utakmice. Osim Ukrajinaca Zmajevi će dočekati i Finsku.

Promo

Top Komentari

zajid08
Yarmolenko po talentu top 10 u svijetu, koji potezi, koja lahkoca u igri, ali nece izgleda da trenira na sebi, u dortmundu nije uspio, veceras sam znao da poslije sat vremena igre nece moci da hoda. Zato nije nikad postao velika zvijezda.
21 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi