27

Komentari (27)

rabodimis
Tereni uzasni, igra spora, dosadna, sa puno prekida.. Mescini i da smo najgrublja nacija sa najvise dodijeljenih crvenih i zutih kartona.. To niko nece da gleda, od toga svi bjeze.. Prilagodba na nase terene igraca koji dodju i prilagodba igraca iz PL BiH-a koji odu radit u normalnim uslovima moze potrajat i par godina.. Ljudi iz saveza namjerno desetinama godina opstruiraju bilo kakav napredak, jer ovako oni zaradjuju puno vise, lakse je odrzavat torove i ovcice ako misle da su nesposobne.. A ne isplati se ni Srbiji i Hrvatskoj da dobiju konkurenciju tamo gdje uzimaju igrace za mizeriju..
Zaccheroni
EmirEmir111
HNL ima samo kvalitetnije terene od nasih i nista drugo. Stadioni su im identicni kao nasi. Nama ne mogu doci skauti iz lige petice da gledaju valjanje u blatu. Nama trebaju kvalitetni tereni biti prioritet a ne reflektori, natkrivena mjesta, kapacitet itd a ovamo blatnjak.
pero98
Samo to? Nije ni sve u stadionima, ajmo pogledat prvo financije klubova. Kod nas u Hrvatskoj je samo Hrvatski Dragovoljac u problemima, a u Bosni eventualno 2-3 kluba su stabilna, rezultati u Europi, tu bh klubovima je treće pretkolo plafon. Iz jedne Rijeke prodaju igrača u Bundesligu (Smolčić u Eintracht) dok iz BiH igrači odu u Bangladeš. Hoćemo dalje?
EmirEmir111
A odakle klubovima u HNL-u financije u odnosu na klubove iz BiH PL? Klubovi u HNL-u najvise profitiraju preko transfera i odatle njihova stabilnost. A da imaju blatnjake od terena kao u BiH ne bi nikad pravili milionske transfere jer ih skauti ne bi pratili i samim tim bi bili zaduzeni kao i u BiH.
lalinjo
Bili su i prije loši tereni,pa su isto bolje prodavali nego kod nas,HNL je dosta bolja i proizvodi puno više nego mi,to je jednostavno realnost naše lige trenutno,ostaje nam nada da će u budućnosti biti bolje.
bk123
bit će ovo Švicarska bit će ovo zemlja snova....samo s Božjom pomoći
MaDaj
“… Bit će svega sad je vlast nova. Dobro je ba stari pa nemoj mu sr@ iz druge sobe Vice moj stariji brat, Edo možeš birat Australija Kanada ja imam motiv ovdje be postoji nikakva nada, samo veze štela ilegalna dijela……”
bk123
sorry buraz al ja ću ostat, kad mi dodje crno tablete ću rokat, domaće vino lokat...fino je tamo fakat almovdje kad se budem bojo bar ću imati s kim plakat
E.Car
@bk123 Hercegovac ti si najveći Bosanac kojeg sam upoznao i na ovom portalu a i u Sarajevu u zadnje vrijeme. Ništa ljepše niti sam pročitao ni čuo, svaka ti čast. Takve ljude poštujem
bk123
Zax
Kako se odma likovi nadju uvrjedjeni a on rekao sto svak zivi zna,kiga je dno dna otpad drugokigaskih igraca iz Srbije i Hrvatske i nasi neskolovani nogometasi su nosioci svih klubova.Umjesto da se dava sansa mladjim i u iste ulaze ovde se radi sve suprotno i to je sada vidljivo na svakom koraku
E.Car
Debelo si u pravu da neobrazovani preovladavaju!!! Pročitaj šta si napisao!
fukaraslana
100% covjek u pravu jednom u 10 godina kod nas ce doci scout i kada dodju docekaju scote kao da im je najveci neprijatelj
Utjug
Prije ce na Gibratlaru nac igraca, sto bi gubili vrijeme u amaterskoj i najgoroj ligi na Balkanu?
Edis_91
Pa istinu je covjek rekao.....kojeg smo igrača prodali u ligu petice zadnjih 10 godina....a u hrvackoj ligi slaven belupo proda igrača u Bayern München......samo realno čovjek govori
user1643903837
Zrinjski Cavara u Eintracht Frankfurt prije 3 g.
Petraaa
Bolje da nisu. Samo se obrukali koga su i šta doveli
Edis_91
Jesu prodali su bolje da nisu jer nije zabiljezio niti jedan nastup....i gdje taj uopste igrac sad..??
Panjevi7
Portal zvani antiBosna a pogotovo antiBošnjak!
Slobodas
bravo na komentaru, kao da su morali ovo objaviti ali samo kontra Bosnjaka !!! FUJ BA
enko
Nije to samo kontra bosnjaka,naveo je opcenito bh ligu .
King_Kenny
@Panjevi7 ...nije to nista novo,nase portale je Srbija odavno stavila pod svoju kontrolu,mi smo medijski porobljeni...sutra da krene agresija na BiH ti ne bi imao portal na kojem bi to procitao...pogledaj samo Klix na primjer,po citav dan vijesti o Jokicu,Djokovicu,Partizanu i Zvezdi na naslovnici,a o Nurkicu negdje na margini bude 2 minute i sklone...na naslovnici redovne vijesti o nastupima Crvene Zvezde,kluba koji ratne zlocince proglasava pocasnim clanovima,a ciji navijaci crtaju murale ratnim zlocincima.
pero98
King, kakve veze ovo sve ima sa ovime što je Andy Bara rekao o skautima iz lige petice općenito? Evo informiraj me i sve ostale kad je klub iz lige petice poslao svog skauta u bh ligu? Prosječni sedmoplasirani klub hnl-a je pet kopalja iznad svih u bh ligi a odmah se neki nađu uvrijeđeni. Taj lik je btw rekao da hnl klub prvi ispod Dinama a to su Rijeka i Osijek ne mogu prodat za 10-15 milijuna eura, kad bi došao s igračem iz Rijeke ili Osijeka i da im kaže da vrijedi 10-15 milijuna eura bi ga ismijali jer nitko iz HNL-a ove sezone ne igraju euro utakmice. I što je tu krivo rekao? Malo više realnosti ne bi škodilo.
Baco
Ali momak ,pa hrvati i srbi al bukvalno unistavaju sve sto ima veze sa BiH,pa prema tome i ti tereni i skole fudbala sve je ugnjeteno.Ja cu ti direktno pokazati da jedan grad od 140000 hiljada stanovnika nema prvoligasa a kamoli premirligasa u fudbalu ,kosarci ili bilo kom sportu osim u idividualnim.Jaro trn u oku velikoj vecini pa i pitarima .E zato nikada nece moci naprijed jer kad dijete samo osnovu iz sporta nauci a nije Bošnjak on je rezervisan za Srbiji ili Hrvarsku.
Baco
Svasta sam probao reci ukratko ali ne valja...
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti