Nikad nije kasno: Andy Carroll napokon dočekao priliku da zaigra u Ligi prvaka

Englez seli u Belgiju

Nikad nije kasno: Andy Carroll napokon dočekao priliku da zaigra u Ligi prvaka

Edmir Škorić

Iskusni engleski napadač Andy Carroll (33) spreman je da potpiše za klub u kojem bi igrao i Ligu prvaka.

33-godišnji napadač, koji je trenutno slobodan igrač nakon što ga je West Brom otpustio na kraju prošle sezone, navodno odlazi u Belgiju gdje će potpisati kratkoročni ugovor s tamošnjim velikanom Club Bruggeom.

Daily Mail tvrdi da će Carroll obaviti ljekarske preglede u Belgiji, a potom potpisati ugovor. Ovo bi moglo ujedno značiti da će Carroll u poznim igračkim godinama igrati Ligu prvaka, po prvi put. Prethodno je s Redsima imao dva nastupa u Evropskoj ligi, dok je u ovom takmičenju nastupao i kao igrač West Hama.

Društvene mreže su se usijale nakon te vijesti, pa su mnogi odmah počeli da zbijaju šale, pa je jedan od korisnika na Twitteru zapazio kako će Carroll igrati Ligu prvaka, a Cristiano Ronaldo ne, pošto Manchester United nije uspio da se plasira u najelitnije klupsko takmičenje.

Potražite više informacija na temu Jupiler league:

Bivši napadač Liverpoola, Newcastlea i West Hama Carroll zabio je tri gola u 15 nastupa za West Brom u Championshipu prošle sezone, ali to nije bilo dovoljno za novi ugovor.

Carroll je svojevremeno od 2010. do 2012. godine upisao devet nastupa u dresu reprezentacije Engleske, a nedavno se našao u centru skandala jer je fotografisan sa dvije žene samo nekoliko dana prije svog vjenčanja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi