Ovo može da se desi samo Andyju Carrollu: Postigao dva najljepša gola u karijeri, oba poništena

Još je izgubio 7:0

Ovo može da se desi samo Andyju Carrollu: Postigao dva najljepša gola u karijeri, oba poništena

E. Škorić

Reading je doživio jedan od najtežih poraza u svojoj povijesti.

U 25. kolu engleskog Championshipa Reading je večeras ugostio Fulham, a na kraju je poražen s nevjerovatnih 7:0.

Jedan od najjačih timova druge engleske lige nije imao milosti prema domaćinu. Fulham je vodio 2:0 na poluvremenu, na kraju je bilo čak 7:0.

Mitrović je postigao dva gola, Wilson takođe dva, po jedan Tete, Kebano i Adarabioyo.

U satavu nesretnog Readinga najnesretniji bio je Andy Carroll. Nekadašnji napadač Liverpoola i Newcastlea postigao je dva prekrasna gola, možda i najljepša tokom svoje karijere, ali je oba puta bilo uzalud jer je bio u nedozvoljenim pozicijama.

Carroll je ove zime stigao u Reading, ali nikako da uhvati formu od prije nekoliko godina, a to već i nije realno očekivati s obzirom da je na zalasku karijere... I kad ga krene, ispriječi se pomoćni sudija sa podignutom zastavicom...

[twitter]https://twitter.com/sammisam147/status/1481003750726717441[/twitter]

Top Komentari

HarisADP
A ne mogu se ni vidjeti hahaha
1 2
denimen9
Niste dobro preveli, ovo su dva najljepša gola koja su poništena, a najbolji Carollov gol su škarice protiv Crystal Palace-a.
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi