Ni Ahmedhodžić nije vjerovao šta se desilo u 20. sekundi, totalna ludnica na meču u Londonu!

Već smo vidjeli četiri gola

Ni Ahmedhodžić nije vjerovao šta se desilo u 20. sekundi, totalna ludnica na meču u Londonu!

E. Čaušević

Crystal Palace i Sheffield United igraju trenutno meč 22. kola engleskog Premiershipa, a gosti su do vodstva došli već u 20. sekundi večerašnje utakmice nakon fantastične akcije.

Utakmica Crystal Palacea i Sheffield Uniteda počela je na najbolji mogući način jer smo već u prvom napadu na utakmici vidjeli pogodak.

Gosti su krenuli s centra i izveli furioznu akciju koja je domaće igrače, ali i navijače u potpunosti uhvatila nespremne.

Igrači Sheffielda odigrali su maestralnu akciju kada je Hamer poslao fantastičnu loptu za Breretona Diaza koji je s vrha kaznenog prostora zabio fantastičan pogodak za 0:1.

Na semaforu je bila tek 20. sekunda utakmice, na stadionu Crystal Palacea u Londonu nastao je muk, a čak su i igrači Sheffielda bili iznenađeni zbog akcije koju su izveli Hamer i Diaz.

Oglasi

Fantastičnu akciju i pogodak Sheffield Uniteda za vodstvo u Londonu možete POGLEDATI OVDJE.

Međutim, Crystal Palace je nakon početnog šoka uspio brzo da se vrati u meč i poravna na 1:1.

Igrala se 17. minuta kada je Olise uposlio Ezea koji pogađa mrežu Sheffield Uniteda i vraća Crystal Palace u život. Eze se uspio prikrasti Ahmedhodžiću i Robinsonu i zabiti gol za Palace.

Gol Crystal Palacea za poravnanje rezultata na 1:1 možete pogledati na OVOM LINKU.

Potražite više informacija na temu Premier league:

No, slavlje domaćih nije dugo trajalo jer je Sheffield samo tri minute kasnije ponovo poveo, a pogodak za 1:2 postigao je McAtee.

Međutim, tu nije bio kraj. Crystal Palace samo nekoliko minuta ponovo uzvraća kada je Eze zabio golčinu za 2:2. Majstoriju Ezea POGLEDAJTE OVDJE.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi