Popriličan gaf: Detalj s Anelovog dresa predmet je ismijavanja među Bosancima i Hercegovcima

Greška u štampanju

Popriličan gaf: Detalj s Anelovog dresa predmet je ismijavanja među Bosancima i Hercegovcima

E. Ganibegović

Anel Ahmedhodžić danas je odigrano novih odličnih 90 minuta za Sheffield United, a na njegovom dresu za današnju utakmicu napravljen je popriličan gaf.

U četvrtfinalu FA Cupa Sheffield United je nakon preokreta s 3:2 savladao Blackburn i izborio polufinale takmičenja.

Vodili su gosti dva pute preko Diaza i Szmodicsa, stizao je Sheffield autogolom Gallaghera i golom McBurnieja, da bi Doyle u 90. minuti postigao eurogol za veliku pobjedu. 

Sjajnih 90 minuta odigrao je Anel Ahmedhodžić u dresu domaćeg tima i ponovo pokazao da je u odličnoj formi, no u centru pažnju je bh. javnosti zbog druge stvari.

Naime, danas je na njegovom dresu napravljen popriličan gaf. U pitanju je greška u štampanju koja je "kreirala novo slovo" u bosanskom jeziku.

Umjesto na "Z", kvačica je stavljena na slovo "D", tako da je na Anelovim leđima danas pisalo pogrešno prezime.

Oglasi

Opis nije dostupan. Opis nije dostupan.

Bez obzira na to sve, Anel će u Zenicu definitivno stići sjajno raspoložen i, ono što je najvažnije, u odličnoj formi pred početak kvalifikacija.

Pored povrijeđenog Kolašinca, možemo reći da je Ahemdhodžić jedan od bh. reprezentativaca koji na okupljanje dolaze u najboljoj mogućoj formi.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Uskoro Anel proslavlja 24. rođendan i to na dan utakmice protiv Slovačke, te se nadamo da će osim rođendana tog dana slaviti i šesti bod u kvalifikacijama za EURO. 

Njegov Sheffield, inače, u polufinalu će voljom žrijeba igrati protiv Manchester Cityja, dok će se Brighton sastati s pobjednikom meča Manchester United - Fulham.

Top Komentari

user1676286668
Ja ne vidim ovdje predmet za ismijavanje jedino ovdje se može ismijavati novinar...tope
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi