Anel Ahmedhodžić se oprostio od Zlatana Ibrahimovića uz snažnu poruku

Oglasio se na Instagramu

Anel Ahmedhodžić se oprostio od Zlatana Ibrahimovića uz snažnu poruku

E. Ganibegović

Zlatan Ibrahimović sinoć je iznenada objavio kraj fudbalske karijere, a od njega se oprostio i bh. reprezentativac, Anel Ahmedhodžić.

Sinoć se očekivali da će se Zlatan Ibrahimović na utakmici Milana i Verone oprostiti od kluba, ali on je objavio kraj fudbalske karijere.

Mnogi su pustili suzu na stadionu, kako navijači tako i igrači, a suzu je pustio i sam Zlatan Ibrahimović, poznat kao uvijek hladan čovjek.

Imao je ponudu Monze za nastavak karijere što je i sam potvrdio, pa je njegov odlazak u penziju, iako s 41 godinom, iznenađenje.

Od njega su se oprostili mnogi, pa tako i reprezentativac Bosne i Hercegovine, Anel Ahmedhodžić.

Oglasi

Sjajni bh. defanzivac karijeru je počeo u Malmou, baš kao i Zlatan Ibrahimović, te je očigledno da mu je ovaj fudbaler jedan od uzora.

Na Instagram storyju Ahmedhodžić je objavio Ibrinu fotografiju i napisao: "Hvala što si učinio da vjerujem. Legenda".

Opis nije dostupan.

Anel Ahmedhodžić se trenutno nalazi u Sarajevu, a očekuje ga okupljanje reprezentacije Bosne i Hercegovine u Zenici pred utakmice s Portugalom i Luksemburgom.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Iza sebe ima sjajnu sezonu. Sa Sheffield Unitedom je izborio Premier ligu, te je defanzivac s najviše postignutih golova u Championshipu minule sezone. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi