PSG ga otpisao, drugi prigrabio objeručke: Već je poznat novi klub Angela Di Marije?

Kontakti s agentima uveliko u toku

PSG ga otpisao, drugi prigrabio objeručke: Već je poznat novi klub Angela Di Marije?

Admin Čaušević

Angel Di Maria je na putu da zaigra u četvrtoj od pet najjačih evropskih liga. 


Di Maria broji posljednje sedmice u PSG-u. Parižani su odlučili da iskusnom Argentincu ne produže ugovor iako je i dalje među najboljim igračima ekipe.

Nakon oprovaka od povrede 33-godišnjak se vratio protiv Angersa te odigrao sjajan meč i još jednom potvrdio svoju klasu bez obzira na godine.

Prema informacijama s Apenina nova stanica za Di Mariu bit će italijanska Serije A i ekipa Juventusa.

Fantastični asistent i dribler je upravo ono što treba Staroj dami nakon odlaska Dybale te bi savršeno odgovarao za igru kakva je potrebna Dušanu Vlahoviću.

Kontakti s igračevim menadžerima su uveliko u toku, a nazire se ugovor na godinu do dvije pošto Di Maria karijeru planira završiti u Argentini.

Juventus je prije 10-ak godina doveo ''otpisanog'' Carlosa Teveza koji je vrlo brzo Bianconere vratio u sami vrh evropskog fudbala, a nadaju se da će isto uspjeti i Di Maria poslije nekoliko razočaravajućih izdanja u Ligi prvaka.

Inače, Di Maria je prije PSG-a igrao za Manchester United, Real Madrid i Benficu te ukoliko potpiše za Juventus kompletirat će listu zaista vrhunskih klubova za koje je nastupao.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Juve paralelno radi i na besplatnom dovođenju Paula Pogbe koji je upravo u Torinu igrao svoj najbolji fudbal jer od produženja ugovora s Manchester Unitedom nema ništa.

U slučaju dolaska Francuza i Argentinca te uz povratak povrijeđenog Federica Chiese popularna Stara dama bi postala drugačiji i značajno kvalitetniji tim.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mowzilla
Bujrum vala
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi