Trebao je preuzeti svu odgovornost nakon odlaska Messija, ali mu se karijera pretvorila u horor

Čeka ga nova operacija

Trebao je preuzeti svu odgovornost nakon odlaska Messija, ali mu se karijera pretvorila u horor

E. Škorić

Mladi Ansu Fati (19) je nakon odlaska Lionela Messija prošlog ljeta zadužio broj 10 u Barceloni, ali ta promjena kao da mu je donijela nesreću.

Fati je trebao biti neko ko će preuzeti najveći teret na svoja leđa u igri bez Messija, ali mladi ofanzivac je doživio povrede i za njega je po svemu sudeći sezona završena jer mora na operaciju.

On se nedavno tek vratio nakon dvomjesečne pauze zbog povrede, no u duelu s Athleticom ponovo je povrijeđen isavjetovatno mu je da se operiše, zbog čega bi propustio ostatak sezone.

Nogometaš bi odluku trebao donijeti u ponedjeljak. Fati će odlučiti hoće li se operisati ili ne, a ako i bude, šanse da zaigra ove sezone su iznimno male.

Iako prolazi težak period, što i sam priznaje, Fati je na Instagramu poslao ratničku poruku, u kojoj priznaje da je prisiljen živjeti najteži dio nogometa, ali da nikada neće odustati.

"Nažalost, moram živjeti najmračniji dio nogometa, ali nikada neću odustati. Hvala vam puno na porukama podrške i ljubavi. NIKADA NE ODUSTAJTE!", napisao je reprezentativac Španije.

On je otputovao u Finsku gdje bi trebao da se operiše, nakon čega će mu trebati oko pola godine kako bi se ponovo vratio na terene.

Potražite više informacija na temu La Liga:

To je svakako još jedan težak udarac za Katalonce, no ova sezona je ionako, čini se, izgubljena...

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Klicko
Ovaj ce da zamjeni dembelea u bolnici posto doticni ce da napusti taj klubic
0 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi