Nijedan sportista ne želi ono kroz šta prolazi Rebić, stigle su crne sumnje: "Ima nešto što..."

Oglasio se Bešiktašov glavni čovjek za transfere

Nijedan sportista ne želi ono kroz šta prolazi Rebić, stigle su crne sumnje: "Ima nešto što..."

Admin Čaušević

Dosta je upitnika šta će biti sa karijerom Ante Rebića. Iako se nalazi u najboljim fudbalskim godinama nekada sjajni Hrvat je u nekoj vrsti slijepe ulice te nikako ne uspijeva da pronađe izlaz.

Rebić je već sedmicama u centru pažnje. Prijeti mu totalni sunovrat u karijeri i sigurno je da i on sam jedva čeka ljeto i promjenu sredine.

O slučaju "Rebić" konačno se odlučio oglasiti i neko iz istanbulskog kluba. Uradio je to šef za transfer Samet Aybaba koji ne donosi lijepe vijesti o Hrvatu.

Aybaba je kazao da Rebić ima određenih psihičkih problema i da je to razlog zašto posljednjih sedmica uopšte ne dobija priliku za igru.

"Rebićev učinak je jako nizak. Ima tu i psihičkih stvari da ne može dati učinak kakav se očekuje. Ima nešto u tako slabim igrama, ali to je posao za trenera", rekao je Aybaba.

Oglasi

A što se tiče trenera Fernando Santos više ne računa na Rebićeve usluge. Hrvat je prekrižen u Bešiktašu. Dokaz tome je nepozivanje na nekoliko posljednjih mečeva.

U međuvremenu nisu prestale stizati kritike na račun bivšeg igrača Milana i Fiorentine, čak je i prozvan parazitom pošto uzima ogroman novac, a uopšte ne igra.

Prije nekoliko dana se pojavila i vijest kako je Rebić uopšte stigao u Bešiktaš. Sve je urađeno na predsjednikom zahtjev jer se tražila velika zvijezda za mir među navijačima.

"Zbog velikog pritiska navijača predsjednik Ahmet Nur Cebi je menadžerima rekao da želi poznato ime kako bi umirio navijače. Menadžer Ahmet Bulut mu je ponudio Antu Rebića i kako je ovaj bio otpisan u Milanu, transfer je veoma brzo završen", otkrili su turski mediji.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Nema više sumnji da će s Rebićem na kraju sezone biti raskinut ugovor, a navodno će hrvatski napadač za otpremninu dobiti 2.5 miliona eura.

Splićanin je bez sumnje jedan od najvećih talenata hrvatskog fudbala, ali što zbog karaktera što zbog nediscipline nije uspio da maksimalno iskoristi svoje neosporno fudbalsko znanje.

Top Komentari

Tutumaca
Imotski mu ne gine daleko je on cak i od HNL
0 0
user1709302026
neka dode u rijeku na rehabilitaciju, u rijeci bi igrao standardno, a drugdje nece.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi