Martial došao na trening, pa pet minuta kasnije otišao kući jer je shvatio šta je uradio

Lijepi strah

Martial došao na trening, pa pet minuta kasnije otišao kući jer je shvatio šta je uradio

Endin Čaušević

Francuski napadač Anthony Martial jutros se našao u centru pažnje engleske javnosti kada je stigao na trening Manchester Uniteda i samo pet minuta kasnije otišao je kući jer je shvatio kakvu grešku je napravio.

Igrači Manchester Uniteda nastavili su punom parom s treninzima nakon što je završena reprezentativna pauza, a Crvene đavole već u subotu očekuje utakmica petog kola Premiershipa protiv Brightona.

United ni ovaj put sezonu nije otvorio baš na najbolji način jer nakon četiri meča ima tek šest bodova, a veliki udarac desio se pred reprezentativnu pauzu kada je ovaj tim poražen na gostovanju kod Arsenala sa 3:1.

Erik ten Hag pokušava da "probudi" ekipu, a sigurno je da će Brighton biti veliki izazov za njegov tim u subotu na Teatru snova.

Nizozemac nema pardona prema igračima i kažnjava ih za svaki propust, a kakv strah u kosti im je utjerao najbolje se vidjelo jutros.

Oglasi

U centru pažnje našao se Martial koji je stigao na trening Manchester Uniteda, ali samo pet minuta kasnije napustio je trening centar i vratio se kući. Nikome nije bilo jasno šta se dešava, ali ubrzo su se mnogi nasmijali kada su shvatili kakvu grešku je Francuz napravio.

Naime, Martial je došao prerano na trening jer je mislio da je on ujutro, ali kada se pojavio shvatio je da nešto nije u redu jer je bio jedini u svlačionici. Tek nakon toga shvatio je da je trening nekoliko sati kasnije.

Sjeo je u svoj automobil i vratio se kući, a ubrzo je postao i meta ismijavanja na društvenim mrežama zbog nevjerovatnog propusta.

Potražite više informacija na temu Premier league:

No, to samo pokazuje koliko Ten Hag ne dopušta propuste svojim igračima jer za svako kašnjenje budu žestoko novčano kažnjeni.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

velaMo
Strašno koji propust a nema se za pametni telefon ili sat pa alarmi i to ???
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi