Antony kroz suze spašava karijeru - Ono što je rekao uzburkalo je svijet fudbala

Nevjerovatne scene

Antony kroz suze spašava karijeru - Ono što je rekao uzburkalo je svijet fudbala

Midhat Šljivak

Zvijezda Manchester Uniteda Antony odlučio je javno progovoriti o optužbama njegove bivše djevojke Gabriele Cavallin za brutalno premlaćivanje i prijetnje smrću. Napadač Crvenih đavola porekao je sve optužbe koje je Cavallin iznijela i kroz suze je saopštio da mu njegova bivša očigledno želi uništiti život i karijeru.

Gabriele Cavallin je nekadašnja ljubavnica i djevojka brazilskog fudbalera Antonyja. Prethodnih dana ona je podnijela prijavu protiv ovog 23-godišnjeg napadača i tereti ga za nanošenje teških tjelesnih povreda i prijetnje smrću.

Brazilskim medijima manekenka je saopštila kako ju je Antony fizički i psihički zlostavljao i da je bila u konstantnom strahu za svoj život.

Zbog ovih optužbi Antony je izbačen iz reprezentacije Brazila. On više nije želio čekati rane osude koje stižu sa svih strana već je uplakan stao pred kameru i saopštio je kako ova žena želi da mu uništi život i karijeru, te da ništa od onog što je rekla nije istina.

"Otišao sam do nje kako bih joj rekao da imam obaveza i da moram ići. Ona je potom poludjela, uzela je tanjire i čaše i počela ih razbijati od pod. Zgrabio sam je kako bih je smirio i nisam je povrijedio."

Oglasi

"Došao sam u hotel, ručali smo i sve je bilo normalno. Jedino joj je zasmetalo to što sam rekao da moram ići. Zadržao sam se u toaletu pet minuta, a ona mi potom nije dozvolila da napustim sobu. Gađala me tanjirom. Ja je nisam dotakao, a fotografije povreda na glavi mi je poslala kada sam stigao kući. Nije bila povrijeđena kada sam bio tu."

"Sve što je rečeno o meni je laž. Imam dokaze koje dokazuju da su moje riječi istinite. Advokati će odraditi svoj posao jer je medijima prikazala izmijenjene fotografije razgovora."

"Ne podržavam nasilje nad ženama. To je pogrešno. Imam majku i sestru i nikad ne bih želio da se tako nešto njima dogodi", istakao je Antony koji ne strahuje da će mu United raskinuti ugovor.

"Ovako nešto mi se nikad nije desilo, ali uvjeren sam da će istina izaći na vidjelo. Teško mi je što sam izbačen iz reprezentacije, posebno kada znam da nisam ništa loše uradio."

Potražite više informacija na temu Premier league:

Antony je član Manchester Uniteda od ljeta prošle godine. Stigao je iz Ajaxa za 100 miliona eura, a ranije je nosio dres Sao Paula.

Za Crvene đavole ovaj 23-godišnji ofanzivac nastupio je 48 puta i ima učinak od osam golova i tri asistencije.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Tutumaca
Gazija mu smjestio da sanco moze igrat
0 0
King_Kenny
...u ovom Manchester Unitedu se neki silovatelji,nasilnici i *****ri...od Giggsa,Ferdinanda do Penalda,Greenwooda i ovog panja...
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi