Messijeva supruga izgubila živce kada je vidjela šta je uradio njen sin, jedva se iskontrolisala

Antonella naružila Matea

Messijeva supruga izgubila živce kada je vidjela šta je uradio njen sin, jedva se iskontrolisala

E. Čaušević

Lionel Messi je nakon pobjede protiv Australije izjavio da je sretan što ga njegova porodica bodri s tribina u Kataru i što su njegovi sinovi dovoljno odrasli da shvataju šta znači Svjetsko prvenstvo. Posebno "zagrižen" navijač je Mateo koji se našao u centru pažnje jer je baš naljutio svoju mamu nedopustivim potezom.

Messijeva porodica doputovala je u Katar pred sami početak Svjetskog prvenstva i nisu propustili nijednu utakmicu Argentine na ovom velikom takmičenju.

Sigurno je da su oni velika podrška Messiju na vjerovatno posljednjem Svjetskom prvenstvu na kojem ćemo ga gledati i na kojem pokušava konačno da dođe do titule prvaka svijeta.

Messi je nakon pobjede protiv Australije pogledao snimak i vidio kako je euforično reagovala njegova porodica kada je zabio gol za 1:0, a tada je poručio da je izuzetno sretan što su njegovi sinovi tu.

"Moja porodica je uvijek u mom srcu. Sinovi su sada dovoljno odrasli da razumiju šta se dešava i koliko je važno ovo takmičenje. Slave golove i uživaju u pobjedama, ali isto tako su i dosta tužni kada izgubilo. Sretan sam što mogu s njima da podijelim sve ovo i što su dovoljno veliki da shvate koliko je bitno ovo takmičenje", rekao je Messi.

Oglasi

Njegov nastariji sin Thiago i nije baš veliki fan fudbala, ali to se ne može reći za Matea koji je totalna suprotnost.

Mateo dosta emotivno prati mečeve svog oca i tako je bilo i protiv Australije. Međutim, kamere su uspjele da snime jedan detalj koji sigurno baš i neće obradovati Messija kada vidi šta je Mateo uradio.

Naime, on je u jednom trenutku iz usta izvadio žvaku što se njegovoj mami Antonelli nije svidjelo, ali ona ni slutila nije šta će njen sin da napravi nakon toga.

Ubrzo nakon toga Mateo je bacio žvaku na navijače koji su bili ispod VIP lože što je itekako naljutilo Antonellu koja je uspjela nekako da se iskontroliše, a sigurno da bi Mateo možda i dobio jednu "vaspitnu" da ih u tom trenutku nije gledalo baš toliko ljudi.

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

Na kraju se ovaj video pojavio i na društvenim mrežama, a sedmogodišnji Mateo postao je neočekivano glavna zvijezda. Ipak, mama Antonella mu je jasno dala do znanja da takve stvari ne smije da radi.

Messi i Antonella pored Thiaga i Matea imaju još jednog sina, a to je Ciro koji ima četiri godine.

Top Komentari

PapaK
Aj clanka, aj novosti, mati moja =( Mateo bacio zvaku ....
1 0
user1596891057
Nema jače vijesti od ove bravo novinar
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti