Antonio Conte je među nogometašima pronašao idealnog muškarca za svoju kćer!

Obožava ga

Antonio Conte je među nogometašima pronašao idealnog muškarca za svoju kćer!

E. Škorić

Menadžer Tottenhama Antonio Conte obožava jednog od svojih nogometaša i uopšte mu ne zamjera što još nije postigao gol u novoj sezoni.

Tottenham je u prva četiri kola osvojio 10 bodova. Upisao je tri pobjede uz remi sa Chelseajem u gostima, koji se može smatrati i pobjedom s obzirom na okolnosti i sve ostale činjenice.

Jedan od ključnih igrača Spursa, Son Heung-min, još uvijek nema gol u novoj sezoni, iako je upisao jednu asistenciju.

Conte , međutim, nije previše zabrinut i podržao ga je da ponovno počne zabijati, kao i podržavajući njegov karakter, uz naglasak kako se radi osobi za koju bi želio da se njegova kći uda.

"Son je stvarno razuman igrač. On je stvarno razuman i vrhunski čovjek, stvarno dobar momak", rekao je Conte nakon pobjede nad Nottinghamom u nedjelju.

"Ako treba da dam primjer, moram pronaći muža za svoju kćer, pa volio bih da to bude osoba poput njega!", pojasnio je Conte.

Oglasi

"U ovom trenutku možda jako pati što ne postiže golove, ali mora nastaviti raditi na ovaj način i vjerovati sebi jer u svakoj utakmici ima priliku, priliku za gol i tada mora biti miran. Vjerujemo mu", dodao je Conte.

Son je zbog svoje poniznosti i svojih ljudskih osobina izuzetno popularan i svi ga obožavaju, no 30-godišnji napadač iz Južne Koreje također je vrhunski nogometaš bez obzira na trenutnu slabu formu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

On je već sedam godina član Spursa i ima 93 gola na 236 mečeva, dok je prethodno još igrao za HSV i Bayer Leverkusen.

S londonskim klubom je 2019. igrao finale Lige prvaka, te ima mnoge pojedinačne nagrade. Uostalom je autor naljepšeg gola na svijetu 2020. godine, dugi niz godina dobija nagadu za najboljeg igrača Azije, a u Premier ligi je tri puta biran za najboljeg igrača mjeseca i bio je najbolji strijelac u sezoni 2019/20.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti