Ovo niste mogli vidjeti na TV-u: Kamere zvijezdu Reala uhvatile u neobičnoj situaciji

Meč Lige prvaka

Ovo niste mogli vidjeti na TV-u: Kamere zvijezdu Reala uhvatile u neobičnoj situaciji

Eldar Ganibegović

Real Madrid jedan je od pet timova koji su maksimalni nakon uvodna tri kola Lige prvaka.

Nakon pobjeda protiv Celtica i Leipziga, Kraljevski klub sinoć je na svom stadionu s 2:1 pogocima Rodryga i Viniciusa savladao ukrajinski Shakhtar s 2:1.

Carlo Ancelotti je  na ovoj utakmici napravio samo dvije izmjene. Priliku u drugom poluvremenu kod Reala su dobili Camavinga i Asensio, dok su ostale rezerve, uključujući i Antonija Rudigera, meč odgledale s klupe.

Njemački defanzivac nakon utakmice je snimljen u neobičnoj situaciji. Kamere su ga uhvatile s kutijom pizze u ruci koju je jeo prolazeći kroz miks zonu.

To je neobično, posebno za vrhunske sportaiste koji imaju stroge dijete i često imaju svog ličnog kuhara ili kuhara kojeg im osigurava klub.

Inače, Real Madrid brani titulu prvaka Evrope, a naredni meč koji igraju u okviru 4. kola 11. oktobra u Varšavi mogao bi im donijeti siguran prolaz dalje, ukoliko ponovo pobijede klub iz Donetska.

Što se tiče ostalih maksimalnih timova, Club Brugge je izjednačujuće prvi u grupi pored Porta, Atletica i Bayera s tri pobjede i bez primljenog gola, te 12. oktobra pobjedom u Madridu mogu osigurati plasman u osminu finala.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Napoli dominira u grupi A pored Liverpoola, Ajaxa i Rangersa, baš kao i Bayern koji nema primljen gol uz tri pobjede u grupi smrti protiv Intera, Barcelone i Plzena.

Maksimalan je i još jedan favorit za trofej, Manchester City. Uz briljantnog Haalanda, Guardiolina momčad izgleda kao besprijekoran fudbalski stroj. U skupini G ima tri utakmice i tri pobjede, slijede Borussia Dortmund sa šest bodova, Sevilla i Copenhagen sa po jednim bodom.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Ajax11
Vi pojma nemate! Ovo je običaj vec godinama! Pizza se je poslje tekme jede jer liferuje brzu energiju .
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi