Snimak od 10 sekundi otkriva ko je najluđi igrač Reala: Poslije meča je i izudarao saigrača

Ne štedi ni sebe, a ni druge

Snimak od 10 sekundi otkriva ko je najluđi igrač Reala: Poslije meča je i izudarao saigrača

Admin Čaušević

Zdrava atmosfera je ključna za uspjeh, pogotovo je to slučaj sa velikim klubovima poput Real Madrida gdje svlačionicu čini veliki broj zvijezda. Tokom susreta protiv Villarreala otkriveno je ko je zadužen za zabavu među Realovcima.

Visoka pobjeda nad Villarrealom od 4:1 ostala je u sjeni povrede Davida Alabe koji će propustiti ostatak sezone zbog povrede križnih ligamenata.

Kraljevi su odigrali jedan od najboljih mečeva u sezoni. Među najboljim pojedincima bio je i Luka Modrić koji zabio i asistirao.

Međutim, pažnju je privuklo i ponašanje Antonija Rudigera, a čini se da je sjajni njemački štoper zadužen za zabavu i atmosferu u svlačionici Reala.

Tokom poluvremena prije izlaska na teren Rudiger se zabavljao sa Modrićem, poslije čega je rukom udario kameru i oborio je.

Oglasi

Nijemac je bio toliko opušten i sve je shvatio kao šalu. Neki igrači Reala poput Vazqueza su ostali iznenađeni, dok je Nijemcu bilo svejedno.

I nakon utakmice je odlučio da pokaže ko je "glavni", tako što se Rodrygo počeo šaliti na njegov račun zbog plesa.

Odlični štoper je udario Brazilca rukom po leđima, da je on odmah pobjegao, međutim ubrzo nakon toga su se pomirili.

Real stoji odlično u prvenstvu i prvi je na tabeli uz utakmicu više od Girone, dok je u Ligi prvaka plasman dalje izboren uz maksimalan učinak.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Inače, Rudiger će u narednom periodu biti vrlo često na terenu. Do sada je Carlo Ancelotti dozirao njegovu minutažu, ali to više neće biti slučaj.

Nijemac je praktično jedini preostali pravi štoper italijanskom stručnjaku pošto je Eder Militao povrijeđen od ranije, dok je za Alabu završena sezona.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi