Real Madrid završio veliki transfer
Foto - EPA

Objava na kraju sezone

Real Madrid završio veliki transfer

M. Šljivak

Madridski Real završio je veliki transfer. 

Kako se i najavljivalo, njemački defanzivac Antonio Rudiger će kao slobodan igrač napustiti Chelsea i potpisat će ugovor s Kraljevima.

Dogovor između dvije strane već je postignut. BBC javlja da će njemački fudbaler zarađivati oko 400.000 eura sedmično i uskoro će sve biti zvanično.

Rudiger će s kraljevskim klubom potpisati saradnju do 2026. godine.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Ovaj 29-godišnji štoper nakon pet godina napušta Chelsea. S Plavcima je imao dosta uspjeha i odigrao je 199 utakmica uz 12 postignutih golova.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

KullaCR7
Veoma bitan Transfer, sad ce odbrana biti ko Beton.
3 1
yugopo
Ovu polusezonu katastrofalna igra. Ako bude ovako igrao usrecit ce se Real sa njim a Barsa sa Kristensenom(oba spori,jedino sto Ridiger opasniji I ubojitiji iz prekida)
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi