Antonio Rudiger novi igrač Real Madrida!
Foto - EPA

Potvrđen transfer

Antonio Rudiger novi igrač Real Madrida! · Zvanično

Midhat Šljivak

Madridski Real objavio je danas kako je novi igrač ovog kluba Nijemac Antonio Rudiger.

Njemački defanzivac potpisao je četverogodišnji ugovor s Kraljevima i u ponedjeljak će biti upriličeno zvanično predstavljanje.

"Ponosan sam što mogu objaviti da ću igrati za Real Madrid. Uzbuđen sam zbog svih izazova koji su ispred mene i jedva čekam prve nastupe za ovaj veliki klub", rekao je Rudiger.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Real je naravno poželio dobrodošlicu svom novom fudbaleru s kojim će defanzivni dio ekipe španskog i evropskog prvaka sigurno dobiti dodatni kvalitet.

Ovaj 29-godišnji fudbaler je prethodnih pet godina proveo u Chelseaju, a ranije je nastupao još za Romu i Stuttgart.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

nisam.robot.
Taraba od igraca. Njega je Tuhel napravio. Prije Tuhela je bio ocajan,a tako ce biti i u Realu. Zivi bili pa vidjeli.
4 16
Klicko
Panjina.Korak unazad u karijeri sigurno hahhaha.Crni rudigere ideš iz jedne engleske premijer lige iz jakog kluba u fašistički klub kojem su sudije naklonjene.Pljuc
1 8

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi