100 miliona eura ipak je otvorilo vrata novog velikog transfera na Old Traffordu
Foto - EPA

Antony stiže u Manchester United

100 miliona eura ipak je otvorilo vrata novog velikog transfera na Old Traffordu

Midhat Šljivak

Manchester United veoma je aktivan na tržištu posljednjih dana prijelaznog roka. 

Očajan ulazak u novu sezonu primorao je rukovodstvo Crvenih đavola da se dodatno aktiviraju na tržištu i da dovedu igrače koji bi mogli poboljšati igru ovog kluba.

Veliki posao United je završio s Real Madridom. Sjajni brazilski veznjak Casemiro stiže na Teatar snova u poslu vrijednom oko 60 miliona funti i on će ubrzo postati novi fudbaler engleskog velikana.

Međutim, neće se rukovodstvo tima iz Manchestera zaustaviti samo na Casemiru. Spremili su još nekoliko transfera koji će sigurno uzdrmati Premiership, ali i svijet fudbala.

Brazilac Antony (22) iz Ajaxa velika je želja Erika ten Haga. Zatražio je od uprave da ga svim silama dovedu u Manchester i to bi se uskoro moglo desiti.

Ajax je navodno odbio 80 miliona eura od Uniteda, ali nova ponuda će biti još veća. Uz 80 miliona eura tim s Teatra snova ponudio je i dodatnih 20 miliona eura bonusa i kompletan posao bi mogao biti završen na cifri od 100 miliona eura.

Antony je danas propustio trening Ajaxa. To je vrlo vjerovatno najava da se sprema njegov odlazak i 22-godišnji Brazilac uskoro bi mogao pojačati ofanzivni dio ekipe s Old Trafforda.

Mladi krilni napadač je od februara 2020. godine član Ajaxa. Stigao je iz Sao Paula za oko 15-ak miliona eura i postigao je 25 golova u 81 nastupu za Kopljanike iz Amsterdama.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Svojim igrama privukao je veliku pažnju mnogih. Manchester je po svemu sudeći odnio pobjedu i očekuje se dolazak ovog fudbalera na Old Trafford.

Također, navodno je blizu Uniteda i desni bek Barcelone Sergino Dest. Pregovori s ovim fudbalerom su u završnoj fazi i mogli bismo ga uskoro vidjeti u dresu engleskog kluba.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

King_Kenny
...ovog celu su jevreji poslali u Manchester da im dobro napuni dzepove kupujuci za masnu lovu trecerazredne igrace iz Ajaxa...
0 11
Klicko
Zamisli veza ti casemiro-mektominej i fred hahhaa.Ne znaš ko je nesposobniji i s manje mozga
6 7

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi