Propast zvijede Man. Uniteda: Na terenu se bruka, djevojka mu u Beogradu kod igrača Partizana...

Ne cvjetaju mu ruže

Propast zvijede Man. Uniteda: Na terenu se bruka, djevojka mu u Beogradu kod igrača Partizana...

Admin Čaušević

Toliko je propao da mu je nedavno Erik Ten Hag dao svega 40-ak sekundi na terenu. Navijači Manchester Uniteda žele da ga klub što prije proda, a sa 24 godine karijera mu ozbiljno ide silaznom putanjom.

Antony je bez sumnje jedan od najvećih promašaja Manchester Uniteda u posljednjoj deceniji. Brazilac je plaćen 95 miliona Ajaxu, ali nikad nije uspio opravdati uloženi novac.

Na terenu mu definitivno ne cvjetaju ruže. Nedavno je u porazu protiv Fulhama na terenu proveo 40-ak sekundi, dok je protiv Manchester Cityja za vikend minutaža povećana na 15 minuta.

Slaba izdanja na terenu su se odrazila na Antonyja i van zelenog travnjaka pošto je postao pravi dečko od skandala. Tako je prije nekoliko mjeseci bio u centru pažnje.

Naime, Brazilac je bio u vezi sa Gabrielom Cavallin koja ga ja optužila za nasilje i to dok je ona bila trudna. Na kraju je zbog svega izgubila dijete u 16 sedmici trudnoće.

Oglasi

I dok Antony manje više nastavlja da se bruka na terenu pošto na 24 nastupa u Premiershipu nije zabio ni gol, Cavallin je svoju sreću pronašla u Beogradu pošto je završila u zagraljaju fudbalera Partizana.

Izuzetno atraktivna Cavallin je u nedjelju navečer snimljena u Beogradskoj Areni tokom košarkaške utakmice Partizana i Cedevete.

Ona je postala nova partnerica Mateusa Saldanhe, sjajnog napadača koji briljira ove sezone u dresu beogradskih "Crno-belih".

Sasvim očekivano atraktivna brineta je plijenila ogromnu pažnju, prvenstveno zbog svog outfita gdje su u prvom planu bile njene grudi.

Brazilka je u nedjelju navčer zaludila Beograđane

Ona je po zanimanju DJ, ujedno je influenserica. Na društvenim mrežama objavljuje pikantne fotografije i tako privlači pažnju na sebe.

Upitno je do kad će Cavallin i Saldanha živjeti u Beogradu pošto se na ljeto sprema veliki transfer, za Brazilca je već bio zainteresovan Fenerbahce...

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Armin87
****l se sta
1 0
HamzaVojvoda
2 kileta pudra na faci
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi