Igrao je samo 92 minute za Real Madrid ove sezone, ali za njegove usluge se otimaju četiri tima
Arda Guler bi mogao na posudbu.

Arda Guler ne uživa Ancelottijevo povjerenje

Igrao je samo 92 minute za Real Madrid ove sezone, ali za njegove usluge se otimaju četiri tima

E. Ganibegović

Na velika vrata je stigao u Real Madrid. Povrede su ga namučile, načekao se na debi, ali niti nakon njega ne dobija mnogo šanse. Bez obzira na to, Ardu Gulera traže četiri tima.

U transferu vrijednom 20 miliona eura, iz Fenerbahčea je prošlog ljeta u Real Madrid stigao Arda Guler. Radi se o 19-godišnjaku koji je veliki potencijal i talenat.

Međutim, povrede su ga sputavale, pa je debi upisao tek 6. januara u utakmici Copa del Reyja. No, ni nakon njega nije na očekivanom nivou.

Upisao je nakon debija samo četiri nastupa. Nijednom nije bio starter, a ove sezone ima samo 92 minute provedene na terenu.

Četiri tima traže Ardu Gulera

Međutim, pored svega toga, Ardu Gulera žele četiri tima. Jedan velikan iz Italije, te tri tima iz Španije.

Oglasi

Prema Fichajesu, za njegove usluge je zainteresovan AC Milan. Rossoneri žele da ponove uspjeh s Brahimom Diazom koji je bio tri sezone posuđen iz Reala u ovaj tim.

Tim iz Serije A nije jedini zainteresovan za usluge takozvanog turskog Messija. Osim Milana, za njega se interesuju Real Sociedad, Mallorca i Las Palmas.

Međutim, ostaje otvoreno pitanje koji je plan Real Madrida. Gotovo sigurno ga Kraljevi ne bi pustili da ode, nego samo na posudbu.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Pratili bi nakon toga njegov razvoj, te ga, kada to bude vrijeme, vratili u tim. Trenutno Carlo Ancelotti ne računa na njega.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi