Da li je na pomolu transfer koji će spasiti karijeru Izetu Hajroviću?

Trenutno je u Grčkoj

Da li je na pomolu transfer koji će spasiti karijeru Izetu Hajroviću?

Haris Zilić

Junak bh. reprezentacije iz Slovačke 2013. godine, čovjek koji je psotigao pogodak koji je na kraju otvorio vrata Mundijala u Brazilu, Izet Hajrović, nestao je sa fudbalske scene.

Hajrović se posljednjih sezona itekako muči u karijeri.

Trenutno je član grčkog Arisa za koji u prošloj sezoni nije skupio nijedan nastup, a s njima ima ugovor do 2024. godine.

Mnogi se pitaju šta će biti sa Hajrovićem? Da li će ovo ljeto doći možda transfer koji će spasiti karijeru?

Švicarski mediji komentarišu potencijalna pojačanja tamošnjih klubova pred novu sezonu, a spominje se i ime Izeta Hajrovića.

Oglasi

Da li Hajrović može spasiti karijeru povratkom u Šivcarsku? Pitanje na koje teško možemo dobiti dogovor, ali sačekat ćemo ovo ljeto.

Neke špekulacije govore da bi moga u Yvverdon gdje igra i njegov brat Sead. Ekipa je u prošloj sezoni izborila promociju u švicarsku elitu.

Naravno to su sve špekulacije i nagađanja, ali svakako bi bilo lijepo vidjeti Hajrovića ponovo na terenu i u ozbiljnom klubu.

U karijeri je Hajrović nosio dres Zuricha, Grasshopersa, Galataaraya, Werdera, Eibara i zagrebačkog Dinama.

Potražite više informacija na temu Super League:

Za reprezentaciju Bosne i Hercegovine odigrao je 27 utakmica i postigao šest golova, a gol u Žilini će se dugo, dugo prepričavati.

U profesionalnoj karijeri je odigrao 301 utakmicu, postigao 58 golova i upisao 32 asistencije.

Top Komentari

Amcho1
Hajde Izete u Sarajevo:)
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi