Armenac odgovorio Italijanu: Poštujem veliku karijeru, ali ovo je sramota

Bonucci na udaru Karpetyana

Armenac odgovorio Italijanu: Poštujem veliku karijeru, ali ovo je sramota

E. Škorić

Armenski napadač Aleksandre Karapetyan nazvao je Leonarda Bonuccija "sramotnim".

Karapetyan je postigao vodeći gol za Armeniju protiv Italije, ali je do poluvremena isključen. U finišu poluvremena je dobio drugi žuti jer je navodno laktom udario Bonuccija.

31-godišnjak je na svoj Instagram Story objavio sljedeću poruku: "Veliko respekt za ono što ste postigli u svom nogometnom životu, ali to je bilo sramotno".

Na kraju je Italija preokrenula rezultat i slavila s 3:1, te je ubjedljivo prva u grupi u kojoj su još i BiH, Finska, Grčka i Lihtenštajn.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Armenci u narednoj utakmici dočekuju Bosnu i Hercegovinu, a ona je na programu u nedjelju od 15 sati.

Promo

Top Komentari

MirzaBarucic
Mnogo ce nam zivot biti laksi bez ovog napadaca. Armenija MORA pasti. Italija MORA dobiti Finsku, a onda ce ZMAJEVI sprziti Fince na Bilinom.
0 4
Mele
I prosli put nas je skidanje gaca kostalo, ako ih kuci ne dobijes, moras im bar bod uzeti u Atini..a to ce biti vrlo tesko, mada je selektor novi, sanse ima sigurno.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi