Armenci uvjereni da mogu dobiti Italiju: Dobili smo ih u futsalu...

Samouvjereni su pred meč

Armenci uvjereni da mogu dobiti Italiju: Dobili smo ih u futsalu...

M. Šljivak

Armen Gyulbudaghyants, selektor fudbalske reprezentacije Armenije, uvjeren je kako njegova selekcija danas može savladati Italiju.

Italija je lider grupe J u kojoj su pored ovih selekcija još BiH, Finska, Grčka i Lihtenštajn, a Armenci smatraju da mogu do trijumfa.

Selektor Armen Gyulbudaghyants je izjavio:

"Predsjednik naše federacije tvrdi da možemo pobijediti Italiju. Pobijedili smo Italiju prije nekoliko mjeseci u futsalu, a isto možemo napraviti i na većem terenu. Dobro ih znamu, jaki su, napadaju i igraju dobar fudbal", rekao je armenski selektor.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Ova selekcija za sada je skupila šest bodova iz četiri odigrana susreta.

Kladionica Mozzart međutim Italiju vidi kao ogromnog favorita u ovom meču. Kvota na pobjedu Azzurra je 1.25, dok se eventualno iznenađenje plaća zaista ogromnom kvotom.

Top Komentari

Mica
dobicete 5 komada retardu.
0 0
Benjamingst
Oni nakon pobjede od 2:3 u Grckoj misle da su postali sila. Italija ce to uzeti lagano danas.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.