Hodžić karijeru nastavlja u Turskoj, sutra potpisuje za novi klub

Sve je jasno

Hodžić karijeru nastavlja u Turskoj, sutra potpisuje za novi klub

E. Oštraković

Ekipa Željezničara će u novu sezonu ući sa određenim promjenama u sastavu, a jasno je da će se u narednoj sezoni morati naviknuti na život bez Armina Hodžića.

Naime, prije nekoliko dana se pojavila informaciaj da Hodžić neće sa Željezničarom na pripreme na Zlatibor jer je pred potpisom za novi klub.

Imao je navodno nekoliko ponuda, ali kako saznajemo odlučio je da karijeru nastavi u Turskoj, tačnije u ekipi Hatayspora.

Prema informacijama do kojih smo dođli Hodžić će sutra staviti potpis na ugovor sa svojim novim klubom i biće zvanično predstavljen.

Do sada su ekipu Željezničara pojačali Dubačkić, Mulalić i Rustemović, a na probi se sjajno pokazao Brazilac Allyson.

Ekipa Željezničara će na početku svoje evropske avanture imati težak posao, ali naravno neće se Plavi predati bez borbe.

Oni će u okviru 1. kola kvalifikacija za Konferencijske lige igrati protiv Dinama iz Minska i pokušat će preći ovu prepreku i izboriti prolaz u drugo pretkolo.

Obzirom da je UEFA zabranila klubovima iz Bjelorusije da svoje utakmice igraju na svojim stadionima, čekala se odluka gdje će biti odigrana revanš utakmica.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Naravno prva utakmica se igra na Grbavici 13. jula, a sve do sada bilo je nepoznato gdje će biti odigran uzvratni susret.

Sada je i to poznato, te će utakmica biti održana u azerbejdžanskom Bakuu.

Top Komentari

Drakula
Sirotinja nije mogla da ga zadrzi
2 2
user1675926959
Koji će nam....
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi