Više nema dileme gdje ide: Armin Hodžić potpisao!

Nedavno napustio Željezničar

Više nema dileme gdje ide: Armin Hodžić potpisao!

E. Čaušević

Armin Hodžić na kraju prošle sezone napustio je Željezničar s kojim nije postigao dogovor oko nastavka saradnje, no ovom napadaču nije trebalo dugo da pronađe novi angažman jer je večeras ozvaničen njegov potpis.

Hodžić se početkom godine vratio u Željezničar nakon što je pola godine bio bez kluba nakon što je raskinuo saradnju s Fehervarom.

Međutim, 28-godišnji napadač se nije previše naigrao na Grbavici u drugom dijelu prošle sezone, te je ponovo odlučio da spakuje kofere.

Hodžić je samostalno trenirao i održavao formu, a ubrzo je stigao i poziv iz Sjeverne Makedonije gdje će ovaj 28-godišnjak nastaviti karijeru.

Kao što se ranije pisalo Hodžić će karijeru nastaviti u dresu makedonskog Shupija koji je večeras na zvaničnoj stranici potvrdio da je Hodžić njihov novi fudbaler, te da je potpisao ugovor do kraja ove sezone.

Oglasi

Za Hodžića će ovo biti nova šansa da proba da oživi svoju karijeru i vrati se u formu koja ga je krasila dok je igrao u zagrebačkom Dinamu.

Poznato je da je Hodžić ponikao u dresu Željezničara, ali je još kao omladinac prešao u Liveprool.

No, kao senior debitovao je upravo u Želji i nakon odlične sezone otišao je u Dinamo iz Zagreba. U zagrebačkom klubu je imao također nekoliko dobrih sezona, a na ljeto 2018. godine napustio je Maksimir.

Tada je Hodžić prešao u Videoton, a nakon toga igrao je za Kasimpasu i Fehervar.

U drugom dijelu prošle sezone u dresu Željezničara upisao je ukupno 17 utakmica, postigao je jedan pogodak i dodao jednu asistenciju.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi