Arnautović i Džeko postaju saigrači?

Tvrde austrijski mediji

Arnautović i Džeko postaju saigrači?

Marko Arnautović i Edin Džeko, dvojica nogometaša koji će sutra biti na suprotnim stranama, od naredne sezone bi mogli biti saigrači.

Mediji u Austriji objavili su jutros kako su čelnici Rome pokazali interesovanje za Arnautovićem koji u ovoj sezoni pruža vrlo dobre partije za West Ham, a da se 'nešto kuha' potvrdio je i njegov brat.

"Ima interesa iz Lige prvaka, no ne smijem otkriti je li u pitanju Roma. Vagat ćemo ponude, pa vidjet šta je najbolje", rekao je Markov brat Danijel, koji inače vodi brigu o karijeri austrijske zvijezde, pa dodao:

"Za igrača kao što je Marko igranje u West Hamu nije vrhunac. On uživa u tom klubu, voli ga, ali je spreman da napravi sljedeći korak. Već u januaru? To je moguće. I ljetos je transfer bio blizu, vrlo blizu", otkrio je.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Arnautović nosi dres West Hama od 2017. godine, kada su 'čekićari' za njegovo dovođenje platili Stokeu oko 22 miliona eura. U ovoj sezoni je za londonski sastav odigrao 10 utakmica i pritom je postigao pet pogodaka uz jednu asistenciju.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti