Nogometaš Liverpoola na sve kritike večeras odovorio remek djelom

Sjajan gol iz slobodnjaka

Nogometaš Liverpoola na sve kritike večeras odovorio remek djelom

Edmir Škorić

Nogometaši Liverpoola poveli su rano u duelu 3. kola Lige prvaka protiv Glasgow Rangersa.

Liverpool ne briljira ove sezone, ali ipak protiv Glasgow Rangersa na svom Anfieldu ne bi trebao da ima problema.

I kako sada stvari stoje, neće ih ni imati. Redsi su već u sedmoj minuti poveli protiv Škota, a gol je pravo remek djelo igrača kojeg su toliko kritikovali posljednjih sedmica.

Alexander-Arnold je sa oko 25 metara fantastično zabio iz slobodnog udarca, pa Liverpool ima vodstvo.

Englezu je ovo treći gol ove sezone, ali mu to nije primarni zadatak. Unatoč tome, navijači Liverpoola očekuju puno zapaženije igre od beka.

Liverpool je bio izuzetno dominantan tokom prvih 45 mintua, ali vodi "samo" 1:0. Imali su domaći osam kornera, 11 udaraca, pet u okvir, a i ne čudi s obzirom da je Klopp krenuo sa četvoricom u napadu, pa su tako od početka na terenu i Nunez i Salah, Jota i Diaz. Jedno je Firmino od napadača ostao na klupi.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Liverpool će u slučaju pobjede sa šest bodova izbiti na drugo mjesto. U drugom meču ove grupe Napoli kao gost vodi protiv Ajaxa s 2:1.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

King_Kenny
Nunez je u prvom poluvremenu fulio 4 mrtva zicera.Lik je indisponiran postao,potpuno izgubio samopouzdanje.
1 4
MaDaj
Odgovorio na sve kritike? Pa sine ne kritikuje niko njegove slobodne udarce, kritikuje se njegova nepostojeća odbrana :/
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi