Stižu informacije iz bolnice: Mari uboden nožem u leđa, ali stabilan,  jedna osoba preminula

Policija uhapsila jednu osobu, svi su u šoku nakon incidenta u šoping centru

Stižu informacije iz bolnice: Mari uboden nožem u leđa, ali stabilan, jedna osoba preminula

Samir Mlaćo
Nevjerovatne scene desile su se večeras u jednom šoping centru u Italiji, tačnije Milanu

Naime, šest osoba je napadnuto nožem od nepoznatog napadača, jedan muškarac je preminuo, a između ostalih povrijeđen je defanzivac Arsenala Pablo Mari.

Mari je trenutno na posudbi u Monzi. Njegov Arsenal se oglasio i tvrde da je u stabilnom stanju te da nije ozbiljnije povrijeđen.

“Šokirani smo užasnim vijestima o napadu u Italiji. U kontaktu smo sa Pablovim agentom koji nam je rekao da je on u bolnici i da se nije ozbiljnije povrijeđen. Naše misle su uz Pabla i sve drugo koji su povriejđeni u ovom užasnom incidentu“, stoji u objavi Arsenala.

I iz Monze tvrde da je Mari prošao bez težih povreda, odnosno da je uboden nožem u leđa, ali da povrede nisu opasne po život.

Oglasi

“Nadamo se da se vidimo uskoro“, poručili su iz Monze.

Vjeruje se da je 46-godišnji Italijan uzeo nož s polica i počeo nasumično ubadati ljude u trgovini. Ubrzo ga je uhapsila policija i privela.

"Sad kad smo daleko mirnije smo, ali smo bile jako prestravljene, nismo shvaćale šta se događa, vidjele smo ljude kako bježe u suzama”, kaže djevojka koja je bila u trgovačkom centru u trenucima napada.

Muškarac star 30 godina je preminuo, dok šestoj osobi koja je napadnuta nije bila potrebna daljnja pomoć doktora, odnosno ostanak u bolnici.

Sky Italy tvrdi da policija isključuje mogućnost terorističkog napada.

Potražite više informacija na temu Serie A:

29-godišnji Mari je španski internacionalac koji je ove sezone na osam nastupa u Seriji A postigao jedan gol. U njegovom ugovoru stoji da će Monza morati da otkupi ugovor od Arsenala ukoliko izbori ostanak u Seriji A.

 

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

burazengija
Pa logicno da nije terorizam ne zove se Muhamed, samo kad ima muslimansko ime onda je terorizam... Hvala Bogu pa nije uspio u namjeri da ih rijesi sve....
7 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi