Arslanagić pogodio u trijumfu Standarda

Tim iz Liježa u četvrtfinalu Kupa

Arslanagić pogodio u trijumfu Standarda

Bh. internacionalac Dino Arslanagić upisao se u listu strijelaca u susretu osmine finala belgijskog Kupa.

Standard iz Liježa je na domaćem terenu ugostio St. Truiden i na kraju zasluženo slavio rezultatom 2:0, a prvi pogodak na stadionu "Maurice Dufrasne" viđen je u 20. minuti. 

Vodstvo domaćem timu donio je Yatabare, da bi u posljednjoj minuti prvog poluvremena Arslanagić povisio prednost na 2:0 i ovjerio prolaz Standarda u narednu rundu takmičenja.  

Potražite više informacija na temu Jupiler league:

Prolaz u četvrtfinale osigurao je i Mechelen našeg Edina Cocalića savladavši na domaćem terenu Waasland-Beveren rezultatom 2:1, dok je Mouscron Peruwelz s minimalnih 1:0 bio bolji od Leuvena.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.