Arslanagić pogodio za slavlja Standarda

Jupiler liga, 12. kolo

Arslanagić pogodio za slavlja Standarda

S. Bošković

Standard Liege napokon je slavio u belgijskoj Jupiler ligi. 

Na gostujućem terenu protiv Charleroia upisali su dosta tešku pobjedu od 3:2. Prvi gol za ekipu iz Liegea postigao je naš potencijalni reprezentativac Arslanagić. Nakon toga, domaći tim se budi, te deset minuta prije kraja prvog dijela izjednačuje preko Perbeta. 

Baby je doveo Charleroi u vodstvo u 60. minuti igre, da bi u posljednjih pet minuta Van Damme i Emond donijeli tri velika boda Standardu. 

Standard je ovom pobjedom pobjegao sa dna ljestvice i sad je 15. sa 11 osvojenih bodova. Charleroi je pet pozicija iznad, te ima tri boda više. 

Jupiler liga, 12. kolo: 

Charleroi - Standard Liege 2:3 (Perbet 36', Baby 60'/Arslanagić 25', Van Damme 85', Emond 90')

Potražite više informacija na temu Jupiler league:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.