Nakon Ahmedhodžića Ferdinand "napao" Artetu - Samo trener Arsenala bi uradio takvu glupost
FOTO: EPA

Nije mu se dopao potez Artete

Nakon Ahmedhodžića Ferdinand "napao" Artetu - Samo trener Arsenala bi uradio takvu glupost

Esmer Oštraković

Nekadašnjem fudbaleru Manchester Uniteda, Rio Ferdinandu, nije se dopao potez koji je napravio Mikel Arteta i to je odlučio javno reći.

Tokom pauze koju je Arsenal imao ovog januara Arteta je odlučio da svoje igrače odvede u toplije krajeve, te su tako trenirali u Dubaiu.

Trener Arsenala viđen je kako večera kod svjetski poznatog kuhara u njegovom restoranu Nusr-Et u Abu Dhabiju.

U videu koji je ugledao svjetlo dana vidi se kako upravo Nusret hrani Artetu sa komadom odreska, što je postao neki vid "tradicije" kod gostiju koji posjete ovaj restoran.

Oglasi

Sve što je vidio nije nimalo impresioniralo Ferdinanda koji je odlučio da javno prokomentariše ono što je vidio.

"On je tako hranio i neke goste na mojoj svadbi. Ako ja plaćam za to, zašto bi me on hranio. Ali neke od mojih gostiju tada je hranio.

Menadžer Manchester Uniteda to nikada ne bi uradio. Takvu glupost može uraditi samo trener Arsenala", rekao je Ferdinand.

Ferdinand već nekoliko dana "ratuje" sa Ahmedhodžićem

Nakon što ga je Anel Ahmedhodžič optužio da je pristrasan, sinoć je Rio Ferdinand odlučio da odgovori reprezentativcu Bosne i Hercegovine.

"Jeste li vidjeli igrača Sheffielda šta je rekao? Joe Cole i ja smo rekli da je penal, a on je došao i govori kako smo pristrasni prema West Hamu. O čemu ti dečko pričaš?

Potražite više informacija na temu Premier league:

Ako bih prije svega počeo da pričam o tome kako igraš odbranu bio bi na podu. Ako sam prešutio to što se jadno braniš onda bi trebao da šutiš.

Trebao je doći i reći 'znate šta, situacija nije jasna, ali njegovo mišljenje je tavko'. Nije pristrasno zar ne? Ljudi to ne mogu prihvatiti nekada", jasan je bio Ferdinand.

Top Komentari

DOKTOR_GAZ_
Stvarno je ŠEGA sve oko AR567ALA...ZAMISLITE 0 evropskih trofeja..Branitelj, Brotnjo, Troglav, Modrica imaju ISTO TOLIKO..
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi