Nije im problem što je i predsjednik tu: Nedved i njegova djevojka se previše opustili na utakmici

Meč Juventusa njima nije bio u centru pažnje

Nije im problem što je i predsjednik tu: Nedved i njegova djevojka se previše opustili na utakmici

Endin Čaušević

Fudbalska javnost bila je u šoku kada se prije nekoliko dana pojavio eksplicitni snimak direktora Juventusa, Pavela Nedveda, s jedne od zabava.

Nedved se prije tri godine rastao od svoje supruge Ivane nakon što su čak 23 godine bili u braku, ali su odlučili da je najbolje da svako krene svojim putem.

Direktor Juventusa je počeo sve više da uživa u noćnim provodima što baš ne dolikuje oženjenom čovjeku, a na kraju je Ivana podnijela zahtjev za razvod brata jer je saznala da je Nedved vara.

Da on nije bio baš vjeran svojoj supruzi pokazao je i video eksplicitnog sadržaja koji se prije nekoliko dana pojavio na društvenim mrežama.

Na videu se vidi kako Nedved pleše s tri polugole djevojke, te dok je plesao jednu od djevojaka je čak uhvatio za grudi, ali to njoj očito nije smetalo.

[twitter]https://twitter.com/JUVEARGENTINA__/status/1564018513425141765[/twitter]

Oglasi

Ipak, mnogi tvrde da je ovaj video nastao još prije nekoliko godina. Nedved je trenutno u vezi sa češkom pjevačicom Darom Rolins i ne kriju da su itekako zaljubljeni jedno u drugo.

Nedved e Dara, allegria sul lago di Como

Dara često bude s Nedvedom na utakmicama Juventusa, a tako je bilo i sinoć kada je Stara dama na svom terenu igrala protiv Spezije.

Upravo su u centru pažnje bili Nedved i Dara kojima utakmica nije bila previše zanimljiva i izmjenjivali su strastvene poljupce, ali očito i "kovali" plan šta da rade nakon što se meč u Torinu završi.

Ovaj video postao je hit na društvenim mrežama, ali navijači Juventusa nisu oduševljeni ponašanjem Nedveda i njegove djevojke i to u toku utakmice Stare dame pred svim čelnicima ovog kluba.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Nedved je zauzet 'igranjem' druge utakmice", napisao je jedan od fanove Juventusa uz ovaj video.

[twitter]https://twitter.com/10x2I/status/1565074281314525185[/twitter]

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi