"Bila je to najgora utakmica Lige prvaka, oni idioti iz Milana su me razočarali"

Izjava Artura Vidala

"Bila je to najgora utakmica Lige prvaka, oni idioti iz Milana su me razočarali"

Eldar Ganibegović

Bivši igrač Intera, između ostalih klubova, Arturo Vidal, dao je kontroverznu izjavu. Navijači Intera će sigurno biti oduševljeni "nadimkom" koji je donijelio igračima Milana, no ostalima će zaparati uši.

U okviru 1. kola grupne faze Lige prvaka ranije ove sedmice sastali su se Milan i Newcastle United, a rezultat je bio 0:0.

Milan je bio mnogo bliže pobjedi na ovoj utakmici. Imao je mnogo više šansi od engleskog tima, ali je na kraju ostao bez dva boda.

Bivši igrač Intera, Arturo Vidal, ocijenio je ovu utakmicu kao najgoru koju je gledao u Ligi prvaka, a igrače Milana nazvao je idiotima.

"Gledao sam najgoru utakmicu u historiji Lige prvaka, Milan - Newcastle. 

Oni idioti u Milanu protiv Newcastlea su me razočarali. Imaju sreće jer samo znaju trčati, inače ih ne bi bilo.

Oglasi

Ne razumijem Newcastle, završavaju 4. u ligi, ali nema veze... to je odvratno", rekao je čileanski veznjak.

Možda je Arturo Vidal imao "kec" na listiću pa je razočaran, ko zna...

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Podsjetimo, Vidal je ovog ljeta stigao u Paranaense iz Flamenga. Nastupio je na devet mečeva uz dva gola i asistenciju prije no što se povrijedio.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi