Slatka osveta Mourinha i Vučice, slavljenička noć za Kolašinca i društvo
FOTO: EPA

Kompletirani polufinalni parovi UEFA konferencijske lige

Slatka osveta Mourinha i Vučice, slavljenička noć za Kolašinca i društvo

H. Zilić

Kompletirani su polufinalisti UEFA konferencijske lige u premijernoj sezoni.

Roma i Jose Mourinho večeras su servirali slatku osvetu simpatičnom Bodo Glimtu iz Norveške.

Nakon poraza u prvom meču od 2:1, Vučica je večeras slavila sa 4:0 i zakazala polufinalni dvomeč sa Leicesterom. Hat-trick je postigao Zaniolo, a mrežu gostiju zatresao je i Abraham.

Marseille također slavi. Tim sa Velodroma u revanšu je savladao PAOK sa 0:1 i trijumf iz prvog meča od 1:2 u konačnici donio im je prolaz u polufinale. Gol za Marseille postigao je Payet u 34. minuti, a naš Sead Kolašinac je meč odgledao sa klupe za rezervne fudbalere.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

Marseille u polufinalu čeka dvomeč sa Feyenoordom koji je je odigrao sjajan meč u Pragu savladao Slaviju sa 1:3 i nakon remija u prvom susretu od 3:3 izborio kartu za polufinale.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Klicko
Vidi special five-a hahha Bodo mu rival hahhaha
1 5
King_Kenny
...Englezi imaju predstavnike u polufinalima svih europskih takmicenja...to je snaga EPL.
4 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi