Asmir Begović ispunio želju mladom golmanu iz Jajca

Čovjek velikog srca

Asmir Begović ispunio želju mladom golmanu iz Jajca

Bh. golman Asmir Begović još jednom je pokazao da uz golmanske posjeduje i ljudske kvalitete. 

Čuvar mreže engleskog Bournemoutha nerijetko sudjeluje u raznim humanitarnim akcijama, a kako se trenutno nalazi u BiH, odlučio je da ispuni i želju i jednom mladom golmanu iz Jajca.

U pitanju je Ermin Omerović koji je uslijed nesretnog događaja ostao bez ruke, a s obzirom da mu je sam Begović uzor od golmana, naš proslavljeni sportista pozvao ga je na svoj kamp i pritom mu poklonio dres.

Mladi Omerović, kao i njegovi roditelji, bili su oduševljeni Begovićevom gestom, a pritom su kao uspomenu na ovaj lijep dan napravili i fotografiju.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Vrijedi podsjetiti da Begović od ranije ima svoju fondaciju koja je poznata po humanitarnom radu, a prije godinu dana postao je i ambasador Specijalne olimpijade "Parallel".

Asmir Begović, čovjek velikog srca!

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi