Begović: Možda selektor nije platio račun kablovske da prati englesku ligu gdje smo ja i Vrančić

Oglasio se bh. golman

Begović: Možda selektor nije platio račun kablovske da prati englesku ligu gdje smo ja i Vrančić

E. Čaušević

Novi selektor BiH, Ivaylo Petev, prije nekoliko dana objavio je spisak za naredne mečeve naše reprezentacije.

Zmajevi na početku kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo igraju protiv Finske i Francuske, a između tih mečeva odigrat će u Zenici prijateljski susret protiv Kostarike.

Na spisku Peteva nije se našao golman Bournemoutha, Asmir Begović, koji brani u dobroj formi u posljednje vrijeme.

Begović ne krije svoje nezadovoljstvo zbog toga što nije na spisku za naredne mečeve bh. reprezentacije i to je svima dao do znanja u razgovoru za Nova BH.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

"Nema tu nekog mišljenja na tu odluku. Šteta naravno, volio bih da igram za reprezentaciju i da napravimo neke dobre rezultate, ali šta je tu je. Selektor je tako odlučio, možda nije platio račun kablovske, možda mu Savez nije platio da prati englesku ligu pošto nema mene i Vrančića i šteta je s te strane. No, tu smo dajemo podršku reprezentacije i nadam se dobrim rezultatima u narednim utakmicama", rekao je Begović za Nova BH.

Top Komentari

rabodimis
Svaka cast Bega, nek si mu rekao.. Sto li su se ovi banditi u savezu natovarili covjeku na vrat pa mu ne daju pristup reprezentaciji. Realno covjek zlata vrijedan, ako i ne brani ima mnogo toga korisnog za dat, mnogo jakih utakmica i strasnog iskustva.. Neki uhlj*bljeni anti-talenat sa jakom funkcijom u savezu mu se natovario na ledja 100%, nema sta drugo bit, mijenjaju se selektori ali prema njemu su isti svi..
44 2
thekupus
Da nas hoće bogdom opet FIFA suspendirati, da istjeramo nekako bagru iz saveza.
29 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi