36

Komentari (36)

Asam85
Znaš li ti bolan Begoviću koliko nas deru kablovski operateri, razumi, nema se!
2323
Pa selektor se i ne pita oko spiska ..pa Vico mu je predao spisak zajedno sa legendom Misimovicem.....toliko o tome....Njihova privatna reprezentacija i U21....
doctoroffootball
Pratimo te još od Kanade, i tvoje prve reklame za Adidas. Šta reći osim Chelsea, Milan...veliki si za nas Asmire, za nas mentalitet još veći. Volimo te i tamo gdje jesi.
struja
Sam sebe istjerao iz repke i sad kvaris atmosferu svojim nametanjem.
Arnel925
Posto Beg nije prvi golman u reprezentaciji. Mislim da selektor ne želi dva rezervna mjesta dati čovjeku koji nema perspektive u našoj reprezentaciji sa uskoro 34 godine nije bas budućnost naše reprezentacije. I svaka čast Begu ali nije trenunto najbolji golman naše reprezentacije. Mislim da treba vise fokusirati na budućnost ove reprezentacije kao što je recimo Kovačević. Sa druge strane Vranicic je rezerva u Norwichu i nije 2 utakmice ove sezone igrao od prve minute. Da je standardni igrao bi i za reprezentaciju. Treba pustiti selektora da radi svoj posao i ne previše pametovati.
SEDYnn
Moj jarane nemas ti pojma za Vrancica, lupas bezveze a i da sjedi na klupi opet je kvalitetniji od pola oni sto igraju po Turskoj..Velika nepravda je ucinjena za Vrancica.. A za mene je Sehic bolje branio za repku ali i Begovic zasluzuje da bude pozvan i da konkurira sa sehicem(mislim i sehicu bi puno pomogao neko kao begovic sa iskustvom) Ako ti je piric buducnost ja ti se sere..m n atu buducnost,frajer nema ni kluba a ovako ga lakse prodat..
K79
To je ono drug sto ljudi ne kontaju da je jaka konkurencija na treningu jako bitna, da je Begović tu Sehic bi se na treninzima na glavu bacao samo da zadrži jedinicu a i Begović bi radio isto da ga skine a ovako Sehic ne mora se ni oznojit broj jedan mu je zagarantovan, jer kad nemaš jaku konkurenciju onda nema potrebe ni da se trudis u svakom slučaju veliki minus za nas sto Begović nije tu !
Arnel925
Begovic bi realno bio treći golman. Ne vjerujem da to on želi. Jer moramo biti realni trenutno Vasilj razvaljuje u Ukrajini. Igra za ekipa koja je trenutno treća u ligi i brani fenomenalno. Slazem se da Piric nije trebao dobiti poziv nego Kovačević kao treći golman. A Vrancic nije igrao utakmice nažalost od 3 marta pratim Championship i na klupi je bio zadnje 3 utakmice. Znaci čitav mart nije igrao. I to nije dovoljno za reprezentacije. Treba da se igra. Pogotovo kad je Championship liga upitanju.
Barbarez9
R.I.P. Reprezentacijo
Arnel925
tbra
Ko jos prati drugu englesku
Begovic nije pozvan u reprezentacii zato sto ne zeli da bude rezervni golman, jer zeli ultimativno da bude prvi golman reprezetacije, eto to je razlog. Sad se kao fora javlja Begovic sto nije na spisku. Selektor je platio racun kablovske i vido te je kad si primio tricu u preproslom kolu Championship lige, ali eto nije te gledao u ovom zadnjem kolu.
Koba84
HZ I MANIJACI su najvece picke cast pojedincima. BHF je taj koji moze nesto. Nikad HZ Nisu nesto uradili protiv saveza nikadddddd. Oni se boje da repka ne ode iz Sarajeva.
Veljo
Šta sad hoće ovaj *****.... Napustio je reprezentaciju između dvije utakmice jer nije htio da bude rezerva Šehiću... Izjavio da se oprašta od reprezentacije...uvijek birao kad će doći na okupljanje... Šta sad hoće... Ugovor istiće na kraju sezone jel'de... Sad ne bi bilo loše biti reprezentativac....
Veljo
Sanagoal
Begovic je gromada od čovjeka izgradjen i isklesan iz Hercegovačkog kamena! O njegovim kvalitetama netreba ni da se priča i da je selektor sam birao igrače sigurno bi bio tu. Pored toga čovjek je dosta uradio za BiH, djecu pomagao, UNHCR itd... Svaka čast Asmire.
DeteVi
Veoma neukusnan komentar Begovića ukoliko je to stvarno tako rekao. Šta ima sad od toga? Ja kao trener ga sada ne bi nikako poznavao a možda to i hoće. Ne pričamo o Neueru i Messiju, pa da je katastrofalna odluka. Ja bi ih pozvao, nema priče, ali da je to tako pogrešna odluka? Iznenadio me je, da budem iskren
vanzemaljac
Ozbiljno kažeš da po tvom mišljenu Begović nije ni medju 3 najbolja bh. golmana? Seriously?
DeteVi
Volim Begovića, gospodin je i zato me baš iznenadio komentarom. Ja sam ga vidio prije kvalifikacije ispred Šehića, ali me Šehić pozitivno iznenadio u kvalifikacijama i mislim da je zaslužio da ostane sad prvi golman. Begovića vidim kao drugog golmana ali mislim da on ne želi. Samo kad pomislim da prešli put napustio reprezentaciju.
Ajax11
Moj Begovicu, dok je Dzeko u repki,tebe nece biti!
Shik
Jedino se radujem,Sto poslije dugo godina.Ponovo gledamo!Top lista Nadrealista.
Krosteutegurovic
Ja sam se iskreno nadao da bi moglo doći no nekih promjena ali sa nepozivanjem našeg najboljeg golmana je dokaz da i sa ovim papkom od selektora neko upravlja. Ako je i bilo nekih nesuglasica sa Begovićom moglo se to sve srediti i početi iznova. Pa Zlatan je švedskog selektora nazivao rasistom i to javno i još dosta toga pa ga tip opet pozvao u repku Samo kod nas kad te jednom prekriže nema povratka bez obzira koliko dobar bio
Zdravka Mamica za Presjednika Saveza!!!
rabodimis
Svaka cast Bega, nek si mu rekao.. Sto li su se ovi banditi u savezu natovarili covjeku na vrat pa mu ne daju pristup reprezentaciji. Realno covjek zlata vrijedan, ako i ne brani ima mnogo toga korisnog za dat, mnogo jakih utakmica i strasnog iskustva.. Neki uhlj*bljeni anti-talenat sa jakom funkcijom u savezu mu se natovario na ledja 100%, nema sta drugo bit, mijenjaju se selektori ali prema njemu su isti svi..
BosanacizEU
Ma Bega trenutno najbolji Balkanac golman.. U top formi je.. Al jbg mafia upravlja savezom.. Danas Misimovićeva bruka.. Znalo se da ce Borac dobiti Klis.. Trebamo se skupiti i istjerati stoku iz saveza i pravo u kontenjere koji se vrati opet.. Al jok mi smo gori od Crnogoraca.. Nebi se manijaci i horde digli da urade nes za svoju bolju buducnost..jok..neka nas jebu onda.. A Misketu pozdravljam mamu, seku, zensku djecu itd.
rabodimis
@BosanacizEU Niko nista ne zaboravlja, samo ih posmatramo.. Sve ide i prolazi do jednom.. ;) Uopste ne sumnjam u svoj narod i da su u stanju rijesit svoje probleme.. Dace Bog samo da to malo brze ide.. Horde su dosta toga uradile, a manijaci dosta toga presutjeli i glavu okrenuli.. A inace sve ide prema tom "do jednom".. samo prati.. mora se I to proc, jbga.. ;)
vanzemaljac
"Horde su dosta toga uradile" ... daj molim te. ovaj savez radi snama šta hoće, a niko ništa. ko nam je kriv. čeka se haman diaspora da riješi probleme haha.
rabodimis
@vanzemaljac Sve sto su mogli uradili su, cak i izmislili mogucnost.. ;) Steta sto jos ne razumijes.. Kako god ti mislio Horde nisu 100% uzivale u pogodnostima saveza i vladajucih stranaka ko manijaci.. budimo realni.. "Ko s djavolom tikve sadi, o glavu mu se lupaju. " ;)
redondo
Pratim fudbal i društvene mreže pa eto ne može promaći da su on, Ibišević, Lulić, Medunjanin, Zukanović bili društvo i eto baš svi od njih su tako kulturno sklonuti. Ne pašete nekome to je očito a odnosom prema dresu ste bili primjer. A siguran sam da slijedi još gori period sa ovim selektorom. Nismo mi Bega glupi, vidi se to sve. Sretno tebi, dogodine nam i Premijer ligi bio.
thekupus
Da nas hoće bogdom opet FIFA suspendirati, da istjeramo nekako bagru iz saveza.
Darkwood
To je I ono sto zele mrzitelji BiH. Unutrsnji izdajnici svoje domovine su na top pozicijama tako da su nas u tu poziciju doveli da sami sebe moramo mrziti. Ratom nisu mogli ali sad mogu iznutra da razbiju domovinu, ne samo u sportu nego na svim poljima.Rade sve po planu da dokažu da zemlja ne funkcioniše.
kurjak
@Darkwood Bravo za komentar, sto posto si u pravu.
Asam85
Nedavno sam napisao jedan sličan komentar, iako hvala bogu ne puca, ali rat nikad nije ni bio završen, vodi se drugim, pa rekao bih pametnijim sredstvima od kojih se mi zbog našeg nejedinstva teško branimo i nijemo posmatramo.
ArmiNN
Svi,cak i Jamajka gradi i Jača repku,jedino je mi slabimo,zasto? Sto je mafija u stručnom štabu i ako kažeš ovako treba igrat,automatski si nepodoban
Darkwood
Ništa mafija pasa moj. Neprijatelji BiH. Reci glasno i jasno. Pun mi ih je qurac. Komsije na nemaju dihati, planski nas polako suzbijaju.
Keno
tako je bega reci mu
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.