Milan donio odluku o Asmiru Begoviću?

Tvrdi Tuttosport

Milan donio odluku o Asmiru Begoviću?

E. Škorić

Sve je izvjesnije da će Asmir Begović napustiti San Siro.

Begović je u prvom dijelu sezone branio za Qarabag, da bi potom došao u Milan da bude rezerva umjesto Pepe Reine, koji je otišao u Aston Villu. Milan je vagao da li otkupiti ugovor bh. reprezentativca od Bournemoutha, pa je očigledno donio odluku.

Kako javlja Tuttosport, Milan nije spreman da otkupi njegov ugovor i on će morati da se vrati u svoj matični klub, a onda ostaje da se vidi hoće li nastaviti s posudbama ili će Bournemouth pronaći neko rješenje za njega.

U Milanu se očekuje dosta promjena na kraju sezone, pa će mnogi biti otpisani, nekima neće klub produžiti ugovor, a u slučaju Begovića je takva situacija da će mu klub zahvaliti i prepustiti ga Bournemouthu.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Tridesetdvogodišnjak je u Seriji A sakupio dva nastupa.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

YouTalkinToMe
Baš pohvalna gesta od ovih sa portala sto su cestitali bajram. Stoka nevaspitana
0 3
Tahir
Ljudi da li se igra baraz u junu?
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi